Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek neki is annyira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki is annyira jó volt, mint nekem?

Figyelt kérdés

Ma barátommal voltam egy kis park szerűségben, egy eldugott helyen ültünk a padon beszélgettünk, stb.

Az ölében ültem, szemben vele elkezdtünk csókolózni aztán eléggé felizgultunk mindketten, elkezdtem hát így "mocorogni" a csípőmmel.. Aztán egy kis idő után ő is, és egyre gyorsabban, én el is élveztem viszont szerintem ő nem, szerintetek azért jó volt neki is? (bát rossz biztos nem volt..gondolom) Vagy csak azért csinálta mert látta hogy nekem jó? nyilván nem ez volt a cél és kicsit furán is érzem magam hogy ezt így "nyilvánosan" bár nem látott senki. Elég hosszú ideje vagyunk együtt, mindketten szűzek vagyunk még.

16L

2021. jún. 9. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó volt neki is, amikor nekem ilyet csináltak az eléggé tetszett.
2021. jún. 9. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neki is jó volt. Az hogy nem élvezett el azt nem azt jelenti hogy egyáltalán nem élvezte
2021. jún. 9. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
100% hogy jól esett neki. Minden tini fiú örülne egy ilyen csajnak :D
2021. jún. 9. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem meleg a srác, jólesett neki.
2021. jún. 9. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
mocorogni ?? azt tudod hogy a férfinak nem elég a pénisz izgatása ?? be kell kapni szopozni vagy lukba rakni hogy elmenjen.. a pinát lehet dörzsivel csúcsra vinni de a kukit nem ! vágesZ?
2021. jún. 10. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis nem elég. Fiúk is elélvezhetnek ennyitől.
2021. jún. 10. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!