Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? úgy beégtem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? úgy beégtem, hogy az hihetetlen. 17.l

Figyelt kérdés

Volt egy srác akinek nagyon nagy volt az arca külsőre tetszett is de nem foglalkoztam vele mert nem szeretem az olyanokat akiknek nagy az arcuk.

Nemrég azzal jött, hogy ő mekkora ász az ágyban és, hogy simán kielégülne tőle bármilyen csaj de ezt így folyamatosan mondta a suliban (osztálytársak vagyunk).

Aztán már annyira mondta mindenkinek a magáét, hogy nem bírtam odaléptem hozzá és azt mondtam mindenki előtt oké ennyire nagyra vagy magaddal akkor mutasd meg mit tudsz. És akkor többen is mondták neki, hogy na akkor itt van most a lehetőséged mutasd meg. Azt mondta oké mikor hol. Megbeszéltünk egy időpontott nála és 2 napja volt meg a dolog és nem tudom szebben mondani felmosta velem az ágyba a padlót. Nyilván nem mondtam neki ezt de látta rajtam és én is éreztem magamon.

Nem gondoltam volna, hogy ez lesz mert nekem volt már tapasztalatom benne és az exem is sokszor mondta amikor együtt voltunk, hogy kellet koncentrálnia rendesen, hogy nehogy ő menjen el előbb. De ez a srác egy másik kategória. Ez amit ő tud párját ritkítja a korosztályában. Aztán ez kiderült nyilván az osztályban és mindenkitől csak azt kapom, hogy nem igaz, hogy nem bírtam el ezzel a hü.lyével. Nagyon rosszul vagyok már ettől mert olyan csatát vesztettem el amit nagyon nem szabadott volna

2021. jún. 5. 18:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

"Azthittem ha fellépek ellene akkor alapból meg fog hátrálni."

Tehát te úgy lépsz fel valaki ellen, hogy szétteszed neki a lábad?

2021. jún. 5. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Mit nektek! Kezdők vagytok. Én vagyok a legnagyobb pinabubus. Az egész iskola tudja, beleértve a tanárokat, sőt ha jobban belegondolok az egész város, sőt talán az egész ország tudja, hogy velem mennyei a szex. A múlthéten is rámírt az egyik osztálytársam, hogy kipróbálná velem. Átjött, úgy megdugtam, csak úgy fröcskölt mint a búvárszivattyú, meg remegett mintha rohamot kapott volna, és ezt egymás után 100-szor vagy nem is tudom hányszor, de rengetegszer. Mire végeztünk, csupa sunaszaft meg fehér váladékos volt a lepedőm, a szobát belengte a legerősebb szexszag, mindketten rendesen megizzadtunk tőle. Nah, azóta is jár hozzám a csaj, kábé minden nap, meg is adom neki rendesen. Úgy rámfüggöt, mint a drogra szoktak, ha egy nap nem kapja meg tőlem a magáét, úgy kínlódik otthon, mint a tüzelő macska.
2021. jún. 5. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehetetlen, csak ahhoz bizony bírni kell a lánynak is. Pont ezt írtam, hogy nem megyek bele emiatt alkalmikba. Hónapok kellenek hozzá, hogy egyszer eltudjak élvezni egy kapcsolatban. Hiába próbálkozik kézzel vagy szájjal úgy is órákig tart, nem bírja azt egyszerűen.

Ha össze kerülök frissen valakivel akkor pl elmegy 1szer, max 2szer és ki is dől, egyszerűen nem bírja. Csak csurog a nyála és liheg. Én meg ott állok és tudom, hogy ez már nem lesz befejezve. De szívesen tanítgatom.

Utána már idővel jó lesz nekem is és legalább be tudja fejezni amit elkezdtünk.

2021. jún. 5. 19:53
 14/19 Lazy Lover ***** válasza:
90%
csak hogy tudd most te vagy a suli ribije :D már mindenki tud róla lehet a tanárok is
2021. jún. 5. 19:53
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Anyám. Mostantól én is egy nagyképű gyökér leszek, ha dugni akarok. Ez tényleg működik. Még ha nem is tudnám alaposan megdugni, egy ingyen dugást szereztem azzal h kérkedő féreg vagyok. Olyan ellentétes logikán működik a nő.
2021. jún. 5. 20:00
 16/19 A kérdező kommentje:

11. szögezzünk le egy pár dolgot mielőtt belém kötnél.

1.Fent írtam, hogy tetszett a srác külsőleg csak sosem nyitottam felé mert nem volt szimpatikus a nagy arca.

2. Amikor azzal jött, hogy ő mekkora ász az ágybam azthittem ha odalépek elé és azt mondom neki amit mondtam, hogy be fog szarni mert csak a szája volt nagy és akkor végre csöndben marad.

3. Amikor belement ebbe én még akkor is nagyon bíztam magamba ezt a megállapodást az egész osztály előtt tettük ezért elkerülhetetlen volt, hogy ne tudja meg az osztály és még akkor is mondtam neki, hogy fél perc alatt el fogsz menni te kis macskajancsi aztán húzhatsz haza francba a nagy száddal.

4.Aztán amikor átmentem hozzá akkor kezdtem érezni a bajt de nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz.

Amikor vetkőzött akkor vettem észre, hogy nem kicsi a farka és jó vastag is plussz körül van metélve (köztudott ugye, hogy akinek ilyen farka van az a makk érzéketlensége miatt jóval jobban bírja az ágyban) de még akkor is bíztam abban hogy ő fog hamarabb elsülni mert igazából ott lent nem is izgatott csak csók volt aztán egy picit megujjazott aztán be is tette tehát nem is volt egy hosszú előjáték max 5 perc.

és így kicsinált jóformán csak a farkával. És sajnos igen úgy leszerepeltem, hogy ő még félúton lehetett nagyjából amikor én azt mondtam, hogy kész ezt nem bírom. Aztán felöltöztem és hazamentem

2021. jún. 5. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom. Szerintem ez csak egy színészkedés arra, hogy megdugjon az aki bejön. Gondolom izgatóbb így megélni az egészet, de mindketten erre mentetek.
2021. jún. 5. 21:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem

én tényleg arra mentem, hogy alázni fogom és röhögök majd rajta, hogy milyen hamar elmegy

2021. jún. 5. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

Akkor is ebben nem az a ciki, hogy te mentél el előbb, hanem az, hogy ennyire könnyen kapható vagy.

Ennek még híre lesz. Egy örök életen át te leszel az a ribi...

Nálunk is voltak hasonlók és ha szóba kerülnek akkor is csak ez jut róla az eszünkbe, még 6 év múlva is.

Meg soha nem lehet tudni mit hoz az élet. Én "dobtam" már azért csajt mert ezt azt vissza hallottam róla. Igazából nem dobtam, mert csak ismerkedtünk, eléggé tapadt, de szimpi is volt. Csak hallottam ezt azt. Nekem az ilyen könnyűvérű nőcskék nem igazán jönnek be. Teljesen mindegy, hogy mennyire mentegeti magát, hogy hát azért külsőre is bejött meg ilyenek, de attól még lehetne benne némi tartás.

Volt már mikor random lány is felhívott magához, hiába volt csinos és szimpi én meg kanos, hamarabb dugtam volna meg egy mókus odut, mint egy ilyen lányt.

Most lehet az van benned, hogy "most vagyok fiatal, most kell élni", de később lehet emiatt nem kellesz majd egy értelmesebb embernek, mert nem lesz hozzád gusztusa, ha meghall pár dolgot rólad.

Pl volt egy másik lány aki írogatott nekem, haveri körben informáltam és dobtak át egy videót ahol 2 *nem idén barnult* csávót rendez le egyszerre. Csinos volt, kedves meg minden, de egy ilyenre nem tudnék úgy nézni utána.

Bár ez csak az én véleményem. Másnak lehet ez az ami bejön.

Félreértés ne essék, nem azt várom, hogy pl 25évesen szűz legyen egy lány, de attól még némi tartás legyen már benne.

2021. jún. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!