Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan kérezzek el egy házibuliba a szüleimtől?
Hány éves vagy?
Egyébként már hova tanulna bárki is utolsó héten? :)
Gondolom az 5-ös azok táborát erősíti, akik a házasságig szüzek maradnak, mert az igazira vérnak (nem ítélkezem, de valljuk be, manapság már nem ördögtől való az együttlét a gyűrű előtt), közben meg fiatal lányokra veri otthon a farkát, miközben szidja, milyen romlott a mai fiatalság....
Én mindig úgy mentem el, hogy megígértem, hogy 1-2 óránként küldök egy szmájlit, hogy tudják, hogy minden rendben, elmesélem kikkel megyek, és megígérem, hogy nagyon mértékkel iszom (ez utolsó egy hazugság, de hát azt nem mondhatom, hogy berúgok ma) xD
Ez 16 évesen is így ment, most 20 vagyok, most is mindig küldök szivecskés szmájlit apukámnak, ha elmentem kicsit bulikázni
#8-as vagyok...
Én is nagyon remélem, köszi a jó kívánságokat #9! :* <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!