Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy sem?
Van egy fiú, aki elég sokszor bámul, és alapból nem félénk, viszont a közelemben feltűnően az. Ezek alapján még talán ki is merném jelenteni, hogy tetszem neki, de sosem írt még rám és élőben sem jön oda hozzám sokszor, azonban ha beszélgetünk, akkor végig mosolyog, és ez nem igazán megszokott nála, ezért van bennem nem kevés kétely, mivel két irányba mutatnak a jelek.
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy honnan tudom felismerni, hogy mit akarhat? Netán hogy hogy kezdjek el vele többet beszélgetni, vagy talán hogy hogy menjek el vele valahova akár kettesben, akár egy kisebb társasággal még nyári szünet előtt?
17L
Szerintem is van némi esélyed nála, bár a fiúk néha kiszámíthatatlanok tudnak lenni.De én tapasztalatból is mondom hogy minden kapcsolat így kezdődik :) Szerintem próbálj meg vele beszélgetni és majd később rátérhettek a találkozás témára, mindig kicsivel kezd, pl. menj vele kettesben hazafele, szerintem az is jó..
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!