Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire igaz hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire igaz hogy egyre több tininek van apa komplexusa?

Figyelt kérdés

Lazább vagy diszkrét kapcsolatra.

Kort írj légyszi

2021. máj. 28. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon igaz. Volt olyan, hogy egy lány ismerősöm 14 évesen jött össze egy 18 évessel. Két hét(!!!) után szakítottak is
2021. máj. 28. 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

En fiu vagyok,de rengeteg csaj baratom es ismerosom van.

Ismerek jo par 16-17-18 eves csajt,akiknek a 30+ pasik jonnek be.A daddyk. De nyilvan a kor mellett az erett,sportos,borostas kulso is mervado.

2021. máj. 28. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Én is tudok olyat, aki olyannao jött össze 20 évesen, aki idősebb volt az apjánál.
2021. máj. 28. 11:29
 4/6 anonim válasza:
58%
Én ismerek olyan lányt suliból, aki 16 évesen jött össze 32 éves pasival (mert ő 95-ös, pasi 78-as), dupla annyi volt, aztán már össze vannak házasodva azóta és jön a 2. gyerek, a FB tele van a babafotóikkal. Szerintem nem apa komplexus az, csak vonzóbbak az idősebb férfiak, mint a tinifiúk, akik épp serdülnek, ezt még a kutya is látja. 30-as férfiak a legvonzóbbak. Akik már 40-esekkel jönnek össze az lehet az, nem tudom. Lehet a pénzért is.
2021. máj. 28. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem.

Hmm érdekes.

Én majd 40 vagyok de engem is a fiatal lányok érdekelnek

2021. máj. 28. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

#2 válaszoló vagyok

Rám írtak négyen,hogy ajánljam be a barátaim.. ezt most komolyan gondoljátok?

Keressetek magatoknak nőt..(ne tini lányt) lol

2021. máj. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!