Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről tudok beszélni egy 19...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről tudok beszélni egy 19 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a srác akivel pár éve délutánonként közös szakkörre járunk és hónapok óta tetszik nekem de nem tudom hogy miről kezdhetnék el vele beszélgetni. Esetleg valaki tud valamit tanácsolni? (En 16 éves vagyok)

2021. máj. 27. 22:31
1 2
 11/14 Psylocyber ***** válasza:
71%

Egy 16 éves lány feltesz egy kérdést, ti pedig - kérdezés nélkül - felvázoljátok a legsötétebb jövőképet...

#2 kimaxolja a cinizmust, hiszen ez bizonyítottan jót fog tenni a fejlődő léleknek.

#3 a második mondatában már minősít, nem válaszol. Plusz enyhe sovinizmust is fel lehet fedezni a válaszában.

#4 kiritikán aluli

#5 no comment, ez nem válasz, hanem oltogatás megint

#6 no comment, nem válasz

Srácok, nem traumatizálni kéne a gyereket. Úgy értem, tegyük fel, hogy a kérdező egy üresfejű lotyó, ahogy egyesek gondolják. Ha tanács helyett leoltjátok a francba, akkor attól majd hirtelen jobb lesz neki és irányt vált az élete, a családjával együtt? Szerintem egy 16 éves embert nem kéne ebbena formában megítélni. Már az is szomorú, h ezt magyarázni kell...

2021. máj. 28. 09:35
 12/14 A kérdező kommentje:
A kedves oltogatós embereknek akik az ég világon semmit sem tudnak az életemről/a baráti körömben felmerülő témékról és rólam azoknak üzenném hogy attól még hogy néhány velem egykorú vagy esetleg eltérő korosztályú lány/nő ilyen nem azt jelenti hogy az összes tinédzser lány így viselkedik. Igenis vannak céljaim az életemben és igenis vannak hobbijaim és tudok beszélni értelmesen a barátaimmal. Ebbe is nyugodtan beleköthet bárki. De szerintem én sokkal jobban ismerem a saját életemet mint akik a kérdésem alapján alkotnak rólam véleményt. Én nem azt mondom hogy ilyen lányok/fiúk nincsenek. Mert igenis vannak de én sosem tartoztam közéjük.
2021. máj. 28. 21:54
 13/14 Psylocyber ***** válasza:
Kedves kérdező! Ne foglalkozz velük, sajnálom, hogy ennyire primitív és rosszindulatú emberek válaszoltak, de ez őket minősíti, nem téged! Sajnos ez egy ismerős lecke... Nagyon fiatal vagy és lesz még hasonló élményed, de hál' istennek látom meg tudod védeni magad. Tudod a világ teli van idiótákkal, Magyarország meg megkeseredett és buta idiótákkal. Teljesen igazad van és korrektül reagáltál:) Sok sikert kívánok a sráccal való beszélgetéshez!
2021. máj. 28. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem rólad alkottak véleményt, hisz rólad semmi nem derült ki a kerdesből. Csak az incelkedos incselkedeseiket kopiztak ide.

Nem oltas volt, beszelgessel oltasrol..

Beszelgessel a sulirol, mit fog csinalni suli utan. Aztan te is elmondhatod

Vagy ilyen tudtad, hogy ... az elefantnak..

2021. máj. 29. 02:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!