Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori ebben a korban az 1-2 éves kapcsolat?
Ahogy en lattam, meg hallottam, masok tapasztalatai szerint ha meg ki is tart ilyen 15 - 16 evesen elindult kapcsolat ugy 1 - 2 evig, VELETLEN meg tovabb... annak vege lesz hamarosan.
Tul fiatalok ilyenkor meg az emberek, azt sem tudjak mit akarnak, igazabol magukat sem ismerik nem hogy a masikat, meg tul sokat tudnak valtozni az izleseik, nagyon sok mindent es minden uj dolgot kiprobalnanak, nem akarnak es nehez is elkotelezodni hosszabb tavra ebben a korban.
Ha az egyik fel nem is erez igy (meg), de a masik majdnem biztos hogy igy erez/fog erezni hamarosan.
Persze vannak kivetelek, igy 1 000 000 bol 1 par ilyen.
Nem tudom mostanában milyen a helyzet. Nekem és 2 másik barátnőmnek 17 éves korunk óta tart a kapcsolatunk, több, mint 6 éve. Mindhárman menyasszonyok vagyunk már.
Gondolom az átlag azért nem ez, de egyáltalán nem olyan ritka dolog, mint sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!