Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szex vagy más?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex vagy más?

Figyelt kérdés

Mitől tudom meg különböztetni? Nincs közöttünk semmi. .

Ha meg lát akkor néz, (egy faluba lakunk)

Neki étterme van, és fagyizója.

Ha a boltba össze futunk, meg áll beszelni, volt hogy "nekem jött" pont a hátam mögött volt, és rendesen meg érintett az egész oldalával, ahogy be állt mögem.

Nem tudom mit akar, nyilván egy üzletember, ha lehet így hívni, nem akar sokat egy "átlagos" nőtől.

Szerintetek csak szexet akar?

2021. máj. 27. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Mert akinek étterme van annak nem lehet szimpatikus egy "átlagos" nő? :D
2021. máj. 27. 09:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Miert lehet? Én úgy gondoltam csak arra kellenék neki rá írni nem írok, de a képem mindig be lájkolja, ha történetbe rakok ki valamit, ott is.
2021. máj. 27. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor gondold ezt, nekünk olyan mindegy :) De semmiből sem biztos, hogy csak szexre kellenél neki
2021. máj. 27. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Annak ellenére, hogy "üzletember" nem tűnik olyan kifinomultnak a személyisége. Ha valamit akar tőled, akkor azt tegye egyértelműen. Az, hogy néz és néha hozzád ér még semmi. Ezzel nem lehet csajozni. Ha szex et akar, akkor várd meg míg tesz is érte, de akkor látni fogod mire megy ki a játék.
2021. máj. 27. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Uzletember?

Latom nedvesedik mar a bugyika

2021. máj. 27. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Már átázott
2021. máj. 27. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi "más" kéne neki, ha mindene megvan?
2021. máj. 27. 12:19
 8/8 anonim válasza:

Nagyon sokszor az ilyen maszkulin férfiak, akiknek saját vállalkozásuk van pont olyan nőt szeretnének maguk mellé, mint amilyen te vagy. Egy szerény, kedves, átlagos nőt.

A párkapcsolat nem egyforma emberekből áll, hanem azonos értékrendű emberekből, akik jól kiegészítik egymást. Egy ilyen pasi mellé nem egy ugyanolyan nő illik, mint amilyen ő, hanem valaki, akinek kisebb az egoja az övétől.

Szóval teljesen összeillők lehettek, Kérdező. (Az más kérdés, hogy taplóság a nőhöz dörgölőzni ismerkedés gyanánt...)

2021. jún. 2. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!