Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex vagy más?
Mitől tudom meg különböztetni? Nincs közöttünk semmi. .
Ha meg lát akkor néz, (egy faluba lakunk)
Neki étterme van, és fagyizója.
Ha a boltba össze futunk, meg áll beszelni, volt hogy "nekem jött" pont a hátam mögött volt, és rendesen meg érintett az egész oldalával, ahogy be állt mögem.
Nem tudom mit akar, nyilván egy üzletember, ha lehet így hívni, nem akar sokat egy "átlagos" nőtől.
Szerintetek csak szexet akar?
Uzletember?
Latom nedvesedik mar a bugyika
Nagyon sokszor az ilyen maszkulin férfiak, akiknek saját vállalkozásuk van pont olyan nőt szeretnének maguk mellé, mint amilyen te vagy. Egy szerény, kedves, átlagos nőt.
A párkapcsolat nem egyforma emberekből áll, hanem azonos értékrendű emberekből, akik jól kiegészítik egymást. Egy ilyen pasi mellé nem egy ugyanolyan nő illik, mint amilyen ő, hanem valaki, akinek kisebb az egoja az övétől.
Szóval teljesen összeillők lehettek, Kérdező. (Az más kérdés, hogy taplóság a nőhöz dörgölőzni ismerkedés gyanánt...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!