Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá a lányra, aki ma megadta az instáját?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma találkoztam egy lánnyal, aki megtetszett. Nem nagyon beszélgettünk (nem volt rá időm), de elkértem az instáját, és oda is adta. Rá szeretnék írni, és elhívni őt egy randira, de nem tudom hogyan. Gondolom előtte kellene beszélgetni, mert amúgy elég furcsa lenne. Csak nem tudom hogyan kezdjem el a beszégetést, mit írjak neki, és kb mennyi ideig mielőtt elhívom. És mikor érdemes ráírni, ha ma találkoztunk? Ma? Vagy kicsit húzzam az időt?
Tudom, hogy nem kell túlgondolni, de nagyon szimpi lány, és nem szeretném ha valami hülyeség miatt elúszna, mint pl hogy rossz első üzit írok, vagy nagyon hama unalmas lesz a beszélgetés.
2021. máj. 18. 21:33
11/12 anonim válasza:
#8 igazad van. Én még akkor voltam fiatal, amikor nem az insta követők számának növelése miatt adtak meg elérhetőséget ismeretlen emberek egymásnak. 4es voltam
12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy már nem számít, végül úgy döntöttem nem írok rá. Köszi a válaszokat, lehet másvalakinek hasznosak lesznek még
2021. máj. 20. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!