Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek gáz az, ha egy fiú lábfétises?
Figyelt kérdés
Az gáz, hogyha egy fiatal srácnak lábfétise van? Vagy hogy nem meri elmondani és csak utal rá, melyik az égetőbb szitu?2021. máj. 8. 00:50
1/15 anonim válasza:
Nem gáz, mi is teli vagyunk fétisekkel csak azt nem mondjuk így ki.
2/15 anonim válasza:
volt egy exem aki az volt igazából nem zavart annyi volt neha szex utan rament a labamra semmi tobb meg mikor filmeztunk simugatta meg baszkuralta
18l
4/15 anonim válasza:
Nem gaz, de nekem van egy baratom akinek ilyenje van, ő is piszkalta meg fogdosta a labam es az zavart meg kellemetlen volt mivel csak baratok vagyunk. Mai napig nezi a bokam meg parszor le akarta venni a cipom xD
Baratilag nagyon gaz, parkapcsolatban mar gondolom nem, sajnos ezt nem tudom nem volt meg baratom
5/15 anonim válasza:
Ha valaki szeret, akkor az saját magadért fog szeretni. Nyugi, ha ő az igazi akkor ezt is elfogadja. Én is kis mértékben az vagyok.
6/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, amíg valaki nem akarja betegesen ráerőltetni a másikra a fétisét. Lehet ezt normál keretek között csinálni, akkor semmi baj nincs vele
7/15 anonim válasza:
Nálam ez kizáró ok lenne. (Nem minden fétis, de ez igen.) Útálom ha ouszkákják, vagy baszkodják a lábam térd alatt. Azt hogy esetleg még a szájába is vegye valaki, vagy a lábujjaimhiz nyúljon az teljesen kizárt.
8/15 Barbie0022 válasza:
Nekem nem gáz, volt már lábfétises pasim.
9/15 anonim válasza:
7es. Kizáró ok? na képzeld nekem meg az ha valaki nem tud értelmesen fogalmazni... Hányinger vagy
10/15 anonim válasza:
Azért lennék hányinger, mert valami nem fér bele nekem egy kapcsolatba? Talán neked nincsenek elvárásaid és olyan dolgok amik zavarnak? Nem gondolom hogy amiatt gond lenne velem, mert vannak olyan fétusek amik miatt kellemetlenül érezném magam, ha a párom velem akarná csinálni. Azt meg nyilván nem akarom hogy el kelljen folytania a vágyait, viszont nem élnék nyitott kapcsolatban, szóval én sem lennék megfelelő partner neki. Nem értem a problémádat, de biztos nagyon megbántotta a kis lelked, hogy valaki undorodik a fétisedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!