Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól a crushunk valaki?
Bocsi, hogy kicsit később válaszolok 😅😅
Szerintem ha crusholsz valakit, vagy szerelmes vagy az teljesen különböző dolog. A crusholás számomra azt jelenti hogy úgy szimpatikus, meg elképzeled hogy megölel, megfogja a kezed... De a valóságban nem mersz tenni egy lépést sem. Ha szerelmes vagy akkor valószínűleg nem szerencsétlenkedsz sokáig, hanem megteszed az első lépést, ha ő nem akarja. Ha crusholsz valakit, akkor ha kiderül hogy neki más tetszik, vagy csak nem kedvel, akkor kicsit szomorú vagy, de hamar túl teszed magad rajta. Ha szerelmes vagy valakibe, és ugyanez megtörténik akkor képes vagy miatta sírni, és több napig szomorú leszel miatta. De! Visszatérve a kérdésedre! Szerintem onnantól számít a crushodnak valaki,
miután úgy megjegyzed magadban, hogy milyen cuki, de szép a szeme, stb.
Egyébként 13 éves leszek, és lány vagyok, már ez a crusholós dolog velem is megtörtént. A neten beszélgettünk, de a valóságban ( évfolyam társam volt) soha nem beszélgettünk, maximum "szemeztünk". Aztán kiderült hogy másik suliba fog menni, ezért képes voltam vegigbőgni egy hétvégét.... De utána elfogadtam ezt, és a végén én "vetettem véget" ennek a "kapcsolatnak". Jó, ez alig volt pár hónapja, de egyébként sokat tanultam belőle, főleg, hogyha akarsz valakitől valamit akkor MENJ ODA, ÉS KEZDEMÉNYEZZ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!