Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet valakit "imádom"-ozni facebookon? ( a többi lent)
Tudom,nem ez a világ legnagyobb problémája,úgyhogy kérlek,ne jöjjetek a "nem a facebookbon kell élni az életet"-hez hasonló mondatokkal,szeretnék most komoly válaszokat kérni.
Na szóval,még sose mertem megnyomni az "imádom" jelet ,szeretném kipróbálni néhány ismerősömnél(főleg lányismerőseimnél,akikkel jóban vagyok),hogy hogyan reagálnának arra,hogyha esetleg "imádomoznám" őket. Egyáltalán lényegesek ezek a "like","imádom","hűha" stb. jelek ? És az számít,ha engem csak likeolnak(amiből sokat kapok mindig) és nem imádomoznak ?
Köszi előre is a válaszokat ! :)
18/F
Én örülni szoktam neki, ha olyanok loveolják vmilyen képemet, akikkel jó a viszonyom, akkor azt veszem le, hogy nagyon tetszik nekik az az adott kép. :D
szóóóval szerintem nyugodtan nyomd meg, ha úgy van :D
Feel Free!
Egyszer egy koncerten egy srác odajött, megkérdezte a nevem, és, hogy bejelölhet-e, igent mondtam, szimpi volt. Bejelölt, visszajelöltem és reflexből szivecskézte a képemet. Pedig rajta kívül még anyum és barátnőm csinálta még ezt, mindenki más like-olta!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!