Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne letennie az asztalra?
Szerintem anyukád és a mamád is szeretnének boldognak látni, és megóvni a csalódásoktól. Ők is voltak fiatalok, és pontosan tudják, hogy a nemi vágyak eltudják venni az ember józan higgadt eszét.
Együtt lenni kettesben egy fiúval akiért rajongsz az pontosan ezt a lehetőséget hordozza magában.
Az igazi szeretetet mutatja be a fiú kitartó hűsége, barátsága, szex nélkül a házasságig. Ez mutatja meg hogy képes uralkodni a nemi vágyain. Aki képes uralkodni a testi vágyain, az képes a szeretett személy boldogságáért fáradozni.
Amiért küzdenünk kell, ami nem hull könnyedén az ölünkbe az sokkal értékesebb számunkra. A küzdelem pedig erős jellemet formál bennünk.
Legyél hálás anyukádnak, mamádnak, hogy értékesnek tartanak és a legjobbat szeretnék neked, mert szeretnek. Bár nem teheted azt amit szeretnél, mégis a javadat szolgálja.
Nem szeretnék vele lefeküdni, mert van egy nagyon rossz érzésem vagy álmom vagy nem is tudom rendesen megfogalmazni, és ez elég erősen bennem van, úgyhogy házasság előtt nem is feltétlen szeretnék szexelni, és ő is tudja hogy nem állok készen rá.
7es, tudom hogy jót akarnak, csak akkoris ennyire legalább megbízhatnának bennem, hogy nem fogok bárkivel lefeküdni pláne 17 évesen.
Azt hogy megismerjem a családját nem fogadják el, azt mondta anyám, hogy akkor inkább menjünk el velük közösen kirándulni vagy partizzunk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!