Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiniknek inkább a saját korosztályuk, vagy inkább az idősebbek jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
Vele egykorú: +-1.5,2 év
Idősebb:3+ év(szerintem tiniknél ez azért soknak számít)
Szerintetek ez hogy van? Külön a lányoknál, és külön a fiúknál?
2021. ápr. 29. 23:32
1/9 anonim válasza:
Még hány ilyen kérdést akarsz/akartok kiírni?
2/9 anonim válasza:
Nekem az idősebbek, mert a korombeli fiúk mint az óvodások. Persze sokan nem nézik jó szemmel de mikor érdekelt az engem :D mindenki azt szeret akit akar, és tök véletlen hogy pontosan hány évesben találja meg azt amit keres. Pár éven szerintem felesleges vacakolni, ha tízenévekről van szó, az már érdekesebb
3/9 anonim válasza:
nekem (nő) mindig az idősebbek jöttek be
4/9 anonim válasza:
Idősebbek.
A korombeliek nagyon a farkuk után mennek.
(Tisztelet a kivételnek)
5/9 anonim válasza:
Engem mindig is az idősebbek érdekeltek.A korombeliek isszonyat éretlenek :(
7/9 anonim válasza:
#4 mert egy idosebb pali nem csak megfektetni akar egy naiv kislanyt, ugye?
9/9 anonim válasza:
A tinilayoknak a 40-50 es elvalt ferfiak jonnek be ezt mindenki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!