Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm összejött egy 15 évessel. Azt mondja, hogy remekül megvannak, és megtanította egy-két dologra a barátját. Állítólag sokkal érettebb a koránál. A barátnőm ezért szereti. Meg az arcáért, a személyiségéért, a sok közös téma miatt, és a naivitásáért. Legalábbis nekem ezt mondta. Az ebben számomra a legfurcsább, hogy a barátnőm egy igazi bombázó, a környék szinte összes hasonló korú fiúja odavan érte. Akkor mégis mit látott ebben a srácban? Természetesen a 15 éves srác él-hal a barátnőéért. Ezzel mindössze annyi a probléma, hogy a barátnőmmel együtt 20 évesek vagyunk. Ráadásul a fiú alacsony és vékony, a barátnőm pedig magas (183 cm) és erős (magas srácban kézilabdázik), szóval ha kettesben vannak, és a barátnőm akar tőle olyat, amit ő nem, akkor nem is tud tenni ellene semmit
2021. ápr. 29. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Leírtad, hogy a személyiségéért is szereti. Akkor nem egyértelmű, hogy miért van vele együtt? Sok esetben egy jó személyiséggel le lehet győzni bármilyen külsőt. És téged amúgy mért zavar, ha vele van együtt? Ha boldogok, akkor nem rohadtul mindegy?
2021. ápr. 29. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
féltékeny vagy barátnődre haha
2021. ápr. 29. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ők így boldogok, akkor igen, szerintem ez így jó.
2021. ápr. 29. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
#2 miért lenne féltékeny? Xd egy gyerekre? Nyilván. Szerintem is fura, hogy mit akar egy lassan felnőtt nő, egy kiskamasztól, de az ő dolguk.
2021. ápr. 29. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

"barátnőm akar tőle olyat, amit ő nem, akkor nem is tud tenni ellene semmit"

Neked milyen kapcsolataid voltak eddig??

Én nem szoktam erőszakoskodni lánnyal. Ha olyan párom van, hogy néha akar bírkózni, akkor is hagyom hogy lenyomjon.

(Bár volt olyan, mikor az egyik szólt mikor levágott az ágyra és "lefogta" a kezem, úgy hogy rá térdelt és kézzel is fogta, hogy ne hagyjam magam. Akkor pislogott, hogy felemeltem a teljes testsúlyát. Tudta, hogy erősebb vagyok, de erre nem számított.)

Nem is értem hogy miért tartottad ezt fontosnak leírni.

Veled gyakran erőszakoskodnak??

2021. ápr. 29. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 20 éves srác és egy 15 éves lány között működik, akkor köztük is lehet.
2021. ápr. 29. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem fognak együtt megöregedni, akkor meg olyan édesmindegy...
2021. ápr. 29. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nő csinálja akkor is pedofil, nagy harc megy az egyenjogusagert, megsem emlitette senki hogy baj lenne vele. 15 eves epp kijarta az alltalanost, kepzelem miket tanitzott neki.
2021. máj. 9. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!