Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak fiatalítan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak fiatalítani akarja magát?

Figyelt kérdés
Beszélek egy gyönyörű lánnyal már jó ideje, és azt mondja hogy 14 éves. Viszont 1000% hogy több, mivel többnek néz ki sokkal én tuti tippelném vagy 17-re. Lehetetlen hogy 14 legyen annyira érett a kinézete.
2021. ápr. 27. 22:46
 1/5 anonim válasza:
93%
És te hány éves vagy?
2021. ápr. 27. 22:52
 2/5 A kérdező kommentje:
19
2021. ápr. 27. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban már az is csoda, ha 14 évesen csak 17-nek néz ki.
2021. ápr. 27. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem 12 évesen hittek 17-nek 18-nak, pedig gyerekesen is öltöztem. Nem feltétlenül hazudik.

Gondold csak végig, hogy egy 17 évesnek mi előnye van abból, ha 14 évesnek adja ki magát?

A potenciális pasijelöltek vagy éretlen kislánynak tartják szellemileg, vagy az lebeg majd előttük, hogy épp csak átlépte a beleegyezési korhatárt.

Ebben a korban ponthogy még felnőttebbnek próbálnak tűnni az emberek, mert vágynak a felnőtt léttel járó jogokra. A tinilányok felfelé szoktak 2-3 éveket hazudni, ha nem az igazi korukat mondják.

2021. ápr. 27. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
16 vagyok sok pali azt hiszi 22 vagyok meg ilyenek xddd
2021. ápr. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!