Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony, pálcika lányok szépek?
Most ízlés kérdése. Általánosságban nem tudom kijelenteni, hogy szebbek, pusztán annyit, hogy nekem jobban tetszenek.
- A telt kifejezetten nem tetszik.
- Az átlagos, "normál" az éppen elmegy, de különösképp nem hívja fel a figyelmem.
- Izmos terén nehezebb meghatározni pontosabban mi is tetszik, az biztos, hogy a testépítő jellegű egyenesen taszít. De itt is fontos számomra egyrészt, hogy vékony legyen, másrészt pedig nem túl izmos. Inkább sportosnak mondanám, ami tetszik.
Nálam tehát az ideál a tipikus vékony és az előbb említett "sportos". Igazán túl vékony sem létezik számomra, emellett nem vonz sem a nagy fenék, sem pedig a nagy mellek, sőt negatívan hatnak nálam az összképben.
Ízlés dolga.
Van, akinek tetszenek, van, akinek nem. Akinek nem tetszik, ne is bolondítsa mézes-mázas szavakkal, hanem hagyja másnak, akinek tetszik.
Nekem nem vonzók.
én 176cm és 45 kg vagyok, tehát tényleg nagyon pálcika, viszont minden eddigi srác azt mondta hogy imádja bennem hogy nálam nincs vékonyabb csaj
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!