Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Semelyik se szeret ezekről beszélni. Max a könyvek felett kukacoskodó lányok, akik túl stréberek és ez nevelés miatt van igy
2/8 anonim válasza:
A törit nem szeretem de politikai és filozófiai témákról mindig szívesen beszélek
17l
3/8 anonim válasza:
Nem szeretem ezeket a témákat, az elvont, elgondolkodtató dolgok viszont érdekelnek.
5/8 anonim válasza:
A politikat nem vagom, es nem is erdekel. A tori erdekesebb
6/8 anonim válasza:
Az aktuál politika nem érdekel és nem is szeretek beszélni róla, azt sem szeretem ha más traktál vele. A törit szeretem, arról tudok beszélni és bár nem top téma, de ha szóba jön néha szívesen témázok róla.
7/8 anonim válasza:
Ha tényleg beszélni akar a srác, és nem csak arról szól, hogy megállás nélkül szid minden lehetséges dolgot, és te szóhoz se jutsz, akkor okés. Ha viszont ez lehetetlen, mert csak a saját mondandóját fújja, és meg se hallgat.... az gáz. És sajnos a legtöbb párbeszéd ami eljut a politikáig, ott is fullad be, pont ezek miatt.
8/8 anonim válasza:
A videó-net tele van töriről dumáló csajszi vloggerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!