Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék beszélgetni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NoHashtaG kérdése:

Hogy tudnék beszélgetni egy külföldi lánnyal ha nem válaszol? Mert hiába írok bármit le "láttam" ozza és ritkán válaszol de akkor is pár szót és ennyi(kifogásként azt írta, hogy nem szeret irogatni)

Figyelt kérdés

Mit csináljak? Hagyjam vagy ne? Én:16/F(1 évvel idősebb vagyok)

Ő:16/L

(Ő a kiszemeltem)

2021. ápr. 21. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

A lány is válaszol, hiszen magad írod. Csak nem érted meg, amit válaszol.

Elárulom: hiába ő az eseted, de Te nem vagy az ő esete. Javaslom, hogy ezt vedd tőle tudomásul.

Hulló almát a fára kötni, kutya fejét erőszakkal az asztalra húzni ne akard.

2021. ápr. 21. 20:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen de arra nem válaszolt
2021. ápr. 21. 20:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Ssa akkor hagyom és lehet végleg elbúcsúzom tőle
2021. ápr. 21. 20:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot
2021. ápr. 21. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Ne vedd úgy, hogy a fiatal korod miatt kioktatni akarlak, mert tényleg nem ez a szándékom és távol áll tőlem, de fiatal korod (tapasztalatlanságod) miatt még nem veszed észre, hogy azokból a jelekből, amiket feléd irányít nem fogod föl, hogy nem akar veled szórakozni. Ezt mások is megírták Neked.

Valóban az lesz a legjobb választás, ha nem írogatsz neki és megbékélsz ezzel. Viszont, rajta kívül még sok-sok lánnyal fogsz találkozni, de nehogy azt hidd, hogy ha most erről a lányról lemondtál, akkor a legközelebbi, aki megtetszik, azonnal kötélnek áll.

Igen, ilyen az élet, ilyen a párkeresés: elfogadás, megismerés, csalódás, elutasítás, újabbal másképp alakul és jön a házasság, gyerekek.

2021. ápr. 21. 20:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem akarsz kioktatni már láttam az előző válaszodból

És teljesen igazad van

2021. ápr. 21. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
Köszönöm! A továbbiakhoz sok sikert kívánok!
2021. ápr. 21. 20:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi neked is
2021. ápr. 21. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem akar veled beszélgetni.
2021. ápr. 21. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!