Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mit tudnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tudnék tenni annak érdekében, hogy vissza nyerjem a bizalmát és újra érezzem, hogy fontos vagyok neki?

Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött, hogy a jelenlegi barátnőm nagyon jó barátságban volt/van a legjobb barátommal akivel szerintem egy életre összevesztem ez miatt de most ez mindegy ez másik story. Szóval mi kicsit több mint 8 hónapja vagyunk együtt és a kapcsolatunk első 3-4 hónapában nagyon megbízhatatlan voltam és elmondtam mindent egy pár akkori barátomnak amiket megigértem a barátnőmne, hogy senkinek nem mondom el. Ez mindig jóval később derült ki és volt egy nagyon durva ami most nem rég jött elő és pont ez elött is jött pár apróbb dolog (kb egy pár héttel elöbb) szünetet tartottunk mert nincs könnyű helyzetünk a magánéletünkben és nem igazán bírtuk pár napnál tovább. A szünet óta még erősebben érzem azt, hogy már nem szeret annyira és hogy egy cseppet sem bízik bennem ami teljesen érthető csak én a kapcsolatunk 5. hónapjában teljesen megváltoztam és megbízható lettem csak ugye minden súlyos dolog ez után jött elő, hogy tudnám vissza nyerni a bizalmát és újra annyira a szivébe mászni mint régen? (Azért nem hagyott el mert szeret, a szeretetével felém nincsen semmi probléma)

2021. ápr. 19. 13:50
 1/2 anonim válasza:
92%
Én csak kiváncsi vagyok a válaszokra, én a fordított helyzetben vagyok, a barátom szeretné visszanyerni a bizalmam, hátha adnak itt valami jó ötletet amit megmutathatok neki :D
2021. ápr. 19. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ki kell mondjam hogy lásd őszinte leszek. Ezt jó elcseszted!

Ez egy nehéz kérdés, és ezért megfontolt választ kell adnom. Meg kell neki mutatnod hogy őszinte lettél, tudatnod kell felé hogy bízhat benned. Abban az esetben ha nem is beszéltek várj egy kicsit, és próbáld meg olyan dolgokkal tudatni felé hogy szereted mint például hogy egy olyan pólóban vagy boldog amit tőle kaptál, vagy azokat a szavakat használod amiket gyakran használtatok. Ez felfogja kelteni az érdeklődését. Fontosnak tartom azt is hogy higgadtan megtudjátok ezt beszélni, és a szemébe nézve elmond neki hogy: Igen hibáztam, megbántam! Kell egy őszinte bocsánat kérés. A barátok viszont nagyon fontosak, szóval először szerintem őt kéne visszaszerezned. Nálunk az a szabály, hogy nem mozdulhatunk rá a másik által kiszemeltre, és ez eddig mindig is bevált. Szögezd le hogy ne a csajok miatt legyen vége a barátságotoknak, és hidd el ezt majd a lány is értékelni fogja. Idő kell majd neki, de csak rajtad múlik.

Szóval azt ajánlom lásd be hogy hülye voltál és ezt tudasd feléjük is!

Ha valami kérdésed van nyugodtan írj!

2021. ápr. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!