Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket utalások valamire,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket utalások valamire, vagy csak poénkodik?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, akivel elég jóban vagyunk. Viszont mostanában elkezdett ilyen 2 értelmű dolgokat mondani.

Például mondtam hogy senki nem veti rám magát, akkor ő egyből rávágta hogy na majd ő rám vetné magát és ehhez hasonló dolgokat mond mostanában.

1 éve ismerem körülbelül, de mostanában jöttek elő nála ezek az elszólások.

Csak poénkodik vagy akarhat is valamit?

2021. ápr. 17. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Ezt igazán csak ő tudhatja. Valakinek ezek haveri dolgok, valakinél már előjel. Folytassátok a beszélgetést és majd alakul.
2021. ápr. 17. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is írnak ilyeneket fiúk. Például egyszer írtam hogy bocsi az éjjel kidőltem, s azt írta vissza hogy rád dőlnék és hasonlókat. Szerintem nem jelent semmit
2021. ápr. 17. 13:06
 3/11 anonim válasza:
79%

Akar valamit mit gondolsz miért beszélget veled 1 éve.A nők azzal vannak akit bírnak nem azzal aki unszimpatikus nekik

Ha neked nem tetszik akkor ne találkozz vele.

Ha tetszik neked akkor ne töketlenkedj.

Szerintem tetszel neki.

Hagyd hogy sokat beszéljen magáról aztán mutasd meg neki a lepke gyűjteményed.Ennyi

2021. ápr. 17. 15:12
 4/11 anonim válasza:
78%

Mivel azt mondod, hogy mostanában több ilyen elszólasa is volt, és nem csak egyszeri dolog, így valószínű, hogy jelent valamit.A nők nem mondanak ilyet olyannak, akire csak haverként gondolnak.

Többet szeretne, de tőled várja, hogy kezdeményezz...

2021. ápr. 17. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Én nem értek egyet az előttem szóló válaszolókkal.

#3 csak azért mert egy éve beszélgetnek nem jelent semmit. Attól hogy nem tetszik nekem valaki nem jelenti azt hogy nem beszélgetek vele. Hülyeség.

#4 én is csak mostanában kezdtem el ilyeneket mondani mégse tetszik nekem az aki(k)nem mondom.

Lehet hogy tetszel neki, ezt mi nem tudhatjuk, de ezek nem "jelek". Azt másból kell kikövetkeztesd.

L

2021. ápr. 17. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Én meg azon a nézeten vagyok (Ffi), hogy a lány nem bírja a töketlenségedet tovább tűrni és elszánta magát egy lépésre, ha Te eddig béna voltál.

Azért, mielőtt közelebbi kapcsolatba lépnél vele, mérlegeld, hogy eddig hogyan viselkedett veled szemben: teljesen közömbösen, vagy voltak jelek, amik arra mutathattak, hogy bejössz neki.

Én közelítenék, aztán idővel eldőlne mindkettőtök oldaláról.

2021. ápr. 17. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

#2,

és azt hiszed, hogy nem szívesen dőlne rád? Dehogy nem! Csak jeleznéd neki, hogy Neked bejön...

2021. ápr. 17. 18:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eddig én nem így gondoltam rá, de szép és jófej lányról van szó, csak nekem ez most egy új megközelítés.

Most pár napja nem tudom hova tegyem, hogy barát, vagy annál többet érzek.

2021. ápr. 17. 21:47
 9/11 anonim válasza:
77%

Szia én gyakran haverkodtam fiúkkal és szerintem jelenthet valamit de ez nem mérv adó.

Helyesírásért bocsi

2021. ápr. 18. 00:45
 10/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Azt se tudja hogy nézek ki, mert itt kezdtünk el beszélgetni, szóval nem akar rám dőlni:)

2021. ápr. 18. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!