Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiknek csak az ázsiai fiúk/férfiak tetszenek? L
Mindig kérdezik tőlem, hogy miért nincs barátom (sose volt még), de nem tudok rá mit válaszolni, mert egyszerűen nem jönnek be a magyar fiúk/férfiak. Mióta koreai, kínai, japán doramákat nézek, és k-popot hallgatok (kb 10 éve), azóta teljesen odavagyok az ázsiaiakért :D
Más is van így?
Najó, akkor nem csak én vagyok így ezzel
Nem tudom nekem mindig is bejöttek az ázsiai fiúk. Jobban mondva nem is az a teljesen tiszta ázsiai hanem picit olyan beütésű. Kicsit ilyen “keverék”, ahogy az arcán és a szemén látszik hogy olyan. Picit nagyobb arccsont meg ilyenek. Szóval ha csak olyan beütésű, ah nagyon eseteim. Régebben megismertem egy olyan fiút, már elsőre nagyon megtetszett úgy mint eddig soha senki, és teljes mértékben úgy érzem nekem ő az igazi. Aztán láttam az anyukáját és ő fullba ázsiai, úgyhogy a fiú ilyen keverék lehet. Engem olyan szinten vonzanak az ilyen fiúk.. Akik ismernek azok tudják ezt rólam. Tehát nekem ha ideált kéne mondani, az olyanokat választanám. De akkor akad más lány is aki így van ezzel.
Meg tudlak érteni. 13-14 éves koromban voktam ezzel én is így nagyon. Egyszerűen nekem is csak a koreai srácok jöttek be, az európai kinézeted egyáltalán nem csíptem. Aztán változtam, nőttem, és egyre változtak az érdeklődési köreim. Elkezdtem mást is hallgatni a kpop és pop-on kívül. Felnőttem és megtaláltam a saját stílusomat. Mostmás kifejezetten a vörös, kékszemű, szeplős fiúkért vagyok oda. :DD
Semmi képpen ne keseredj el. Vagy kinövöd, vagy így maradsz és találsz magadnak valami helyes koreai csávót, mindkettő tetszetős opció :))))
Hát ennek eléggé fetisizáció szaga van, bár no kinkshame.
Amúgy nem lehet, hogy azért van, mert a doramákban a legszebb/legjóképűbb koreai pasik vannak, míg magad körül az átlag magyarokat látod? Csak mert most szólok előre, hogy a Kim Szuhjon,Hjon Bin, Pak Szodzsun és társaik nagyon nem olyanok, mint egy átlag koreai srác.
Nekem is tetszenek, főleg a japánok és a koreaiak *-* (a kínaiak nem igazán)
Olyan igényesek, és nem igazán érdekel a sok rasszista majom aki csak annyit mondd hogy húzottszemű meg kutyaevő stb..
Szóval igen, nem csak te vagy az egyetlen ✨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!