Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Bejelöltem a fiút(legyen Máté) aki tetszik de nem jelölt vissza. Több mint valószínű hogy én is tetszek neki, csak nem tudja a nevemet és ezért nem jelöl vissza. Vaaagy ami mégnagyobb szívás hogy az ikertesóját(legyen Bence) jelöltem be. Na de...

Ma reggel, vártam a suli előtt a barátnőmmela másik barátnőmet és ők jöttek és megálltak olyan három lépésre tőlünk és ott álldogáltak. Egyszer Bencével "megnéztük" egymást vagyis ilyen pár másodpercig "szemeztünk". Aztán Bence hátat fordított nekem. Máté is megfordult és háttal állt nekem és Bence mondott neki valamit, olyan volt mintha suttogna...aztán Máté visszafordult és ő is megnézett.... Ez mi lehetett? Mit mondhatott rólam?

2021. ápr. 14. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem mindketten tudják,hogy ki vagy de ennyibol,mint amennyit leirtal sajnos nem tudom megallapitani mi lehetett!:) lehet tetszel egyikojuknek,de igazabol barmi lehet:) Szerintem varj meg kicsit meglatod hogy alakulnak a dolgok!
2021. ápr. 14. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

"Nézd de gáz, spenót van a foga között."

Honnan tudjuk mit mondhattak? Kérdezd meg. Legalább lesz beszéd téma 😀

2021. ápr. 14. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Semmi jelentősége nem volt a dolognak.
2021. ápr. 14. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Sokat néznek ide de nem tudom azért e mert tudják hogy én jelöltem be

Először snapen jelöltem be a nevemet pedig nem hiszem tudják

Utána bejelöltem facen is, de 2017-es profil és lehet hogy nem használja már mert itt ahol élek WhatsAppon él mindenki.

A másik dolog pedig hogy több mint valószínű hogy a tesóját jelöltem be. De ha valamelyiknél esélyes lennék inkább az szerintem Máté. Ez a kérdésem:Sokat néznek ide de nem tudom azért e mert tudják hogy én jelöltem be. Szerintetek miért?

2021. ápr. 14. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nyugodj meg! (Az elso valaszolok vagyok) Ezt igy ennyibol nem lehet megmondani! Beszelgess veluk baj nem lehet abbol es ugy konyebben leszurod,hogy mit gondolnak vagy h van-e eselyed!:)
2021. ápr. 14. 20:42
 6/8 anonim válasza:
20%
Küldjél nekik képet a csunyádról és amelyiknek tetszik az majd vissza fog jelölni.
2021. ápr. 15. 09:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek azok után hogy nem jelöl vissza, próbáljak meg rámosolyogni vagy túl rámenős lennék?
2021. ápr. 15. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy mosolyba nem halsz bele. Nekem az mindig alap. Ha nyomulást lát bele az az ő baja.
2021. ápr. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!