Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehetett?
Bejelöltem a fiút(legyen Máté) aki tetszik de nem jelölt vissza. Több mint valószínű hogy én is tetszek neki, csak nem tudja a nevemet és ezért nem jelöl vissza. Vaaagy ami mégnagyobb szívás hogy az ikertesóját(legyen Bence) jelöltem be. Na de...
Ma reggel, vártam a suli előtt a barátnőmmela másik barátnőmet és ők jöttek és megálltak olyan három lépésre tőlünk és ott álldogáltak. Egyszer Bencével "megnéztük" egymást vagyis ilyen pár másodpercig "szemeztünk". Aztán Bence hátat fordított nekem. Máté is megfordult és háttal állt nekem és Bence mondott neki valamit, olyan volt mintha suttogna...aztán Máté visszafordult és ő is megnézett.... Ez mi lehetett? Mit mondhatott rólam?
"Nézd de gáz, spenót van a foga között."
Honnan tudjuk mit mondhattak? Kérdezd meg. Legalább lesz beszéd téma 😀
Sokat néznek ide de nem tudom azért e mert tudják hogy én jelöltem be
Először snapen jelöltem be a nevemet pedig nem hiszem tudják
Utána bejelöltem facen is, de 2017-es profil és lehet hogy nem használja már mert itt ahol élek WhatsAppon él mindenki.
A másik dolog pedig hogy több mint valószínű hogy a tesóját jelöltem be. De ha valamelyiknél esélyes lennék inkább az szerintem Máté. Ez a kérdésem:Sokat néznek ide de nem tudom azért e mert tudják hogy én jelöltem be. Szerintetek miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!