Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehetett?

Figyelt kérdés
Mikor a barátnőmnél voltam, egyáltalán nem állt fel. Aznap reggel volt egy álombeli magömlésem, ezért picit stresszeltem is, és meg is történt a baj. Pár órával később a strandon elkezdett éledezni. Stressz volt csak? Szorongás? Úgyérzem mintha a reggeli merevedés is gyengébb lenne, de lehet csak bekamuzom magamnak. Szerintetek? 17/F
2020. aug. 12. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan.

Stresszesen nem jó

2020. aug. 12. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ha strandon merevedtél, akkor annyi, hogy nem kívánod a barátnőd. Valamelyik csaj felkeltette az érdeklődésed, arra meredtél
2020. aug. 12. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint rá, mert sötét volt és hülyeségből elkezdte izgatni. Nem néztem másokat és nem is voltak jó nők :"D
2020. aug. 12. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Előfordul. A stressz az egyik legnagyobb hátráltató tényező. Ellen nem sok mindent lehet tenni, próbálj nem ráfeszülni, sokat kommunikálni, illetve ne maszturbálj sokat.

De idővel elmúlik. "Megszokod", hogy nincs mitől félni.

Fiatal korban nagyon változó, és a legváratlanabb pillanatokban is fel tud állni.

#2 Nem feltétlen. Ha nekem feláll az utca közepén, és nincs ott senki & nem gondolok semmi ilyesmire?

Vagy szerinted menthetetlen eset vagxok?😂

2020. aug. 13. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A stressz okozhat ilyen dolgokat meg ugye a hormonváltozások. Nyugi nem kell ráfeszülni a dolgokra.
2020. aug. 13. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!