Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tényleg bevadulnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg bevadulnak attól, ha egy fiú tud főzni?

Figyelt kérdés
Egyik haveromtól hallottam ezt, de annyira nem vettem komolyan. Aztán egy lány ismerősöm megtudta hogy évek óta magamra főzök, és azóta csomószor felhozza ezt a témát. Kérdezgeti mit főztem, meg hogy mutassam meg neki, meg egyszer főzzek már neki is meg ilyenek.
2021. ápr. 12. 03:58
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tapasztaltam, pedig tudok főzni. Na jó, szoktam :-D

Tudod mire indulnak be úgy istenigazából? Ha azt mondod nekik csak úgy lazán a saját kecódban, hogy bocs a kupiért, de csak holnap jön a takarítónő!

2021. ápr. 12. 06:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy a párom tud főzni és még jól is. Ilyenkor max annak örülök, hogy "De jó, nem csak én leszek a szakács, ha össze költözünk".

Ezen felül remek közös program. Jókat lehet röhögni közben😀

2021. ápr. 12. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

1es

Ez jóó xD

2021. ápr. 12. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Hát... Nem. Egyáltalán nem. :D Annyira természetes dolog, hogy az ember főz magára felnőttként, hogy olyan semleges. Örülök neki amúgy, ha ilyennel sodor össze az élet, de különösebben nem hoz lázba.

Na de az, ha rá markol a fenekemre és felültet az asztalra, na, az azért bevadít. :D

2021. ápr. 12. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy különösebben nem imponál, annyira nem érdekel ez a téma. Én sajnos a konyhában elég sokat szerencsétlenkedek, ha segítene, tanítgatna, az már hatalmas "pirospont".
2021. ápr. 12. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
annak örül, hogy nem neki kell majd főzni, közben lesheti a tiktokot, míg te főzöl
2021. ápr. 12. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Ha megnézeted velük a tvájlájtot akkor indulnak be igazán !
2021. ápr. 12. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A koleszban elcsodálkoztak rajta, hogy tudtam főzni és a vélemények alapján jó is vagyok benne. :)) De azért egyik se térdelt le, mert paníroztam... :D
2021. ápr. 16. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!