Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti minden fiú ősszetörni a lányok szívét?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 01:24
1/5 anonim válasza:
Miért a gyökér fiúkkal jössz össze? Nézz ki magadnak egy rendes fiút, és mozdulj rá arra, aktívan.
2/5 anonim válasza:
#1-nek igaza van, ha olyanokkal jössz össze akkor ne csodálkozz. Oké hogy van olyan akiből elsőre nem néznéd ki hogy olyan típus de amikor megismered akkor azért elég könnyen rá lehet jönni. Mellesleg lányokból is van egy csomó ilyen (mondom ezt lányként)
3/5 anonim válasza:
miért szeret minden lány általánosítani?
4/5 anonim válasza:
Lány vagyok, egyetértek az 1essel. De ugyanezt érzékelem fiúk oldaláról. Nagyon őszinte és odaadó típus vagyok, de én sem szoktam összejönni senkivel csak mert szépen néz. Elég nehezen megyek bele párkapcsolatba pont emiatt. És fiúk oldaláról is ugyanzet látni, hogy odamennek az egoista hgisztis picsákhoz, aztán 'az' összetöri a szívüket. Ilyen ez mindkét oldalról, figyelni kell rá mi a cél.
5/5 anonim válasza:
Én az egójukat szeretem összetörni... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!