Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt vagyok egy velem azonos nemű non binary lánnyal akkor én lényegében pánszexuális vagyok?
"velem azonos nemű non binary lánnyal"
De pont hogy nem lány, mert nembinárisnak vallja magát…
Pánszexuálisnak lenni csak annyit tesz, hogy a lélekbe szeret bele az ember, és egyáltalán nem érdekli mi van a gatyában.
Az omni emberek is minden nemhez vonzódnak, de őket már érdekli mi van lent, és vannak preferenciáik. (pl. lányokat jobban szeretik)
12
A bi egy esernyőfogalom, oda tartozik a bi, pan, poly, omni stb.
A biszexuálisok kettő vagy több nemhez vonzódnak, ami általában a saját és az ellentétes nem (van preferenciájuk) viszont ezen sokat vitáznak az emberek (mármint a fogalmakon) ezért inkább nem is mondok erről többet, nehogy hülyeségeket írjak…
Az omni emberek minden nemhez vonzódnak (ugye nekik szintén van preferenciájuk, ezt már említettem)
A transz is egy esernyőfogalom, annak két külön részlege van, a binárisok (transz férfiak és transz nők) és a nembinárisok (agender, gender-fluid, nembináris, demiboy, demigirl, gender-queer stb.)
A transz férfiak és nők !NEM! alkotnak külön nemet, ezért a bi emberek hozzájuk is vonzód(hat)nak.
11-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!