Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?!?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik másfél éve. Gondoltam bejelölöm fb-n, nem biztos használja még de egy próbát megér. Lehetséges hogy én is tetszek a fiúnak (még nem beszéltünk) De képeken szörnyű vagyok. A profilképem is olyan hogy borzalom. Elnézve a fiú ismerőseit. Hát a lányok mellett elbújhatok. Csinibaba az egész. Mit tegyek? Jelöljem be vagy mentsem meg magam az égéstől? Élőben még úgy ahogy elfogadom magam de a képeken rendesen sírok, főleg ha elnézem hogy milyen szépek ezek a lányok mellettem. Mit tehetnék?:(
2021. ápr. 3. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jelöld be. Nem fogod le égetni magad, mert be jelölsz valakit. Egyébként tudod, hogy a srácnak mi az ideálja? El árulom, hogy azok a lányok, akiket te csinibabáknak hívsz, lehet hogy ugyanolyan helyzetben vannak mint te. Nem tartják magukat szépnek, esetleg nem mernek más felé lépni, mert annyi szép barátja van az adott srácnak. Remélem érted, hogy mit akarok mondani. 😅

Lehet, hogy egyébként mások meg gyönyörűnek tartanak. Szerintem jelöld be, biztosan vissza jelöl. És ha később elég nagy lesz a bátorságod, akkor szerintem írj rá.

2021. ápr. 3. 21:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ugyanilyen helyzetben lennének mivel előszeretettel pózolnak meg sminkelnek, meg el vannak maguktól:(
2021. ápr. 3. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az esővel
2021. ápr. 3. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 Vagyok. Attól még lehet önbizalom problémájuk. Csak jól takarják. A smink meg a pózolás nem mérvadó.
2021. ápr. 3. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Te már megint a hörghurutos vagy?
2021. ápr. 3. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelolj be, vagy soha nem fogja megtudni hogy ki vagy
2021. ápr. 4. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Férfiként írok, aki már kinőtt a tini korból, de olvasd el, amit írok:

Egy józanul gondolkozó férfinek nem a nő szépsége a döntő, hanem a belső tulajdonságai. Ebben kell mindkét félnek összhangban lenni.

A Te korodban fiúk-lányok jönnek-mennek, hiszen (logikus!) keresitek a magatokhoz valót. Ha idővel nem is jössz be neki, ne kesedj el, hanem igyekezz ismerkedni. Sok sikert!

2021. ápr. 5. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Jelöld be
2021. ápr. 5. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A sminkes csinibabáknak hidd el semmi esélyük se szokott lenni egy átlagos srácnál. A képeket, amik miatt meg sírsz, egyszerűen töröld le. Vagy írj privátba és elmondom mennyire gáz vagy sem (mondjuk nem tudom, hogy neki mi az ideálja, de egy próbát megér)
2021. ápr. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!