Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás óta még a facebookon se lóg annyit. Miattam csinálja?
Figyelt kérdés
Ezelőtt állandóan fent volt, állandóan posztolt. Mióta nem beszélünk van, hogy fel se lép vagy lerejti magát, nem tudom.
De az exem is ezt csinálta amikor összevesztünk.
Ezt miért?
2021. márc. 28. 15:06
2/9 anonim válasza:
Vagy csak te nem látod a posztjait.
Amúgy ha az exed minek foglalkozol vele? Ne alázd meg magad...
3/9 anonim válasza:
vagy csak letiltott arról, hoyg lásd, ha fenn van.
4/9 anonim válasza:
Lehet letiltott, vagy korlátozott. Esetleg beállította, hogy ne lehessen látni az elérhetőséget... Amúgy ha az exed miért nézegeted?
5/9 A kérdező kommentje:
De miért ne lássam mikor elérhető?
2021. márc. 28. 17:16
6/9 anonim válasza:
Minek? Magadat emészteni? Meg túl gondolni a posztjait (vagy ha nem posztol)?
7/9 A kérdező kommentje:
De ő miért nem akarja, hogy lássam mikor elérhető ezt nem értem.
És nem szedett le semmit, mert ha kitesz valamit azért látom.
2021. márc. 28. 17:28
8/9 anonim válasza:
Kicsit álljál le. Ez nem teljesen normális. Nem vagytok együtt, a mostani élete kis része sem tartozik már rád.
9/9 anonim válasza:
Azért nem akarja, hogy lásd, mert már nem vagytok együtt.
Mikor szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!