Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Mennyit terveztek várni az elsővel?
Figyelt kérdés
Egy hónap?
Fél év?
Akkor is ennyit várnátok, ha a nagy szerelmetekkel lennétek?
2021. ápr. 1. 20:34
1/10 anonim válasza:
Addig várok amíg készen nem állok rá.... És igen, akkor is, ha a srác szeret, megérti
2/10 anonim válasza:
Ha mindketten úgy döntünk és akarjuk. Időt nem tudok mondani, még a másik fél sincs meg hozzá
4/10 anonim válasza:
#3 szerintem a szexre gondolt a kérdező
7/10 anonim válasza:
Egy hónap volt. Vicces a sztoriban hogy utána megkérdezte hogy amúgy nekem ki volt az első:))
De ez jól sült el mert nagyon szeretem még mindig. :)
9/10 anonim válasza:
Fél évet akartam, nem is álltam az elején készen rá. Aztán kb 3 hónap után már én is akartam, így megtörtént. A nagy szerelmemmel voltam, aki már a vőlegényem.
10/10 anonim válasza:
Én annyit vártam, amíg azt nem éreztem, hogy készen állok rá.
Nincs időhöz kötve, szerintem.
Én négy hónap után feküdtem le a párommal, ő volt nekem az első, és azóta is együtt vagyunk, ő a vőlegényem.
Nem bántam meg az együttlétet sem, illetve azt sem, hogy ennyit vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!