Lányok terveztek rövid hajat vágatni nyára?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 14:10
3/33 anonim válasza:
Én sem! Imádom a hosszú hajam, attól, hogy nyár van nem fogok tőle búcsút inteni! :)
4/33 anonim válasza:
Egyszer vágattam rövidre nyárra, borzalmas volt hogy nem tudtam felkontyolni. Többet nem vágatom le.
8/33 anonim válasza:
Igen. Minden nyáron levágatom az addig 3 hónapon át növesztett hajamat.
Engem nem zavar ha az egézset nem tudom összefogni.
Mindig akkorára van vágva hogy hátul egy r~teg csak lóg mert nem lehet összefogni kb. A fülem felső vonaláig. Felette pedig gumival összefogom
9/33 anonim válasza:
Nem. Nekem kényelmesebb a rövid, de amikor tavaly elkezdtek a fodrászatok bezárni, pont úgy jött ki a lépés, hogy eléggé megnőtt. És a pasimnak annyira tetszik így, hosszabban, hogy a kedvéért megnövesztem.
10/33 anonim válasza:
Nem. Ha melegem van, vagy zavar hogy hosszú akkor felkötöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!