Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok számotokra mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok számotokra mit takar az a fogalom ,hogy "r.banc"???

Figyelt kérdés
csajok,lányok mit jelent számotokra az a szó ,hogy r.banc kikre mondják milyen csajokra??? ki kik nevezhetők tartoznak ebbe a kategoriába???
2021. márc. 28. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az r.banc, aki ide oda billegeti magát mindenkinek, mindíg haspólóba jár, két méteres köröm, 6 kg smink, fűvel fával *****, mindenét kiteszi ig-re vagy tiktokra...

Lányok ne legyetek tömegygártmányok mostanság minden csaj ugyanúgy néz ki. Hidd el a kacsaszáj és a két méteres műszempilla, normális személyiség nélkül semmit nem ér.

Az a tapasztalatom, hogy szinte minden ilyen csaj komoly önbizalomhiányban szenved.

Én nem itélem el őket, mert tudom, hogy a mai korban nehéz a tiniknek.

2021. márc. 28. 23:12
 2/15 A kérdező kommentje:
de nagyon igazad van tömeggyártymányok mindeggyik csaj ugyanugy néz ki sajnos én is tapasztaltam!!!
2021. márc. 28. 23:15
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Elég körülnézni Instagramon, és láthatod, hogy az ottani lányok 90 százaléka a csöcseit meg a valagát mutogatja, hogy több ezer követője legyen... Szóval, ezekre a lányokra bőven mondható a kérdező által kérdezett fogalom jelentése...
2021. márc. 28. 23:17
 4/15 A kérdező kommentje:
azért nem mindenki de akad ilyen nő van választék belle!!!
2021. márc. 28. 23:18
 5/15 A kérdező kommentje:
magassarku r.bancos??
2021. márc. 28. 23:18
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
A magassarkú önmagában nem kelt olcsó hatást. Lehet azt elegánsan is viselni. Csak ne miniszoknyát meg mellet alig takaró toppocskát vegyél fel hozzá.
2021. márc. 28. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha bárkivel képes lefeküdni, könnyen kapható. Egyébként az önmagában, hogy kihívó ruhákban vagy tömeggyártmány holmikban jár még nem ad okot a r*banc névre. Ha ezekhez az járul, hogy minden héten mással kavar, akkor már igen.
2021. márc. 29. 00:05
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a r*banc az a tipikus tiktok-os egirl.

Elég megnézni egy ilyet és értitek majd mire gondolok.

2021. márc. 29. 00:31
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Egy szexista szitokszót, amivel olyan nőket és lányokat igyekeznek megszégyeníteni, szociálisan és társadalmilag ellehetetleníteni, akik szabadabb szexuális életet élnek az átlagnál vagy épp kevesebb bőrfelületet takaró ruhákat hordanak.
2021. márc. 29. 00:41
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Aki annak vallja magát.
2021. márc. 29. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!