Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már 2 hete nem keresett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 2 hete nem keresett akkor nem is fog? Titeket mennyi idő után keresett meg akivel összevesztetek?

Figyelt kérdés

Elvileg szeretett engem, fontos voltam neki.

Mégsem keres már két hete.

2021. márc. 26. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki nekem fontos azzal nem veszek össze talán. De ami még biztosabb hogy nem úgy "válok" el tőle hogy nem mondok semmit ezzel kapcsolatban.

Ha nagyon érdekel írj rá hogy mi a helyzet, ha nem ír akkor nem érdekled.

2021. márc. 26. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

dehogy fog , sajnálom 🙃🙃🙃🙃

csak tapasztalat

2021. márc. 26. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem már 5 hónapja nem keresett pedig előtte 9 hónapig elvileg a mindene voltam. Nem éri meg rá várni😶
2021. márc. 26. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha két hete nem keres akkor nem hiszem hogy annyira fontos vagy neki. Biztos tisztában van azzal hogy téged milyen rosszul érint ez az egész, de mégsem érdekli
2021. márc. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!