Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy incel fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy incel fiú?

Figyelt kérdés
Én az vagyok?

2021. márc. 26. 13:16
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
86%

1.Milyen érdeklődési köröd, hobbid van? Hasonló érdeklődési körbe tartozókkal dumálj. Ha abban van sikere, beszélj róla bátran, gyakorold a kommunikációt!

2.Sportolj egy kicsit. Nem kellenek nagy dolgok. Futáshoz, bringázáshoz különösebb tehetség sem. A sport jó, levezeti a feszültség egy részét, egészségesebb leszel, jobb kiállásod lesz.

3.Beszélgess olyan csajokkal, akik egyáltalán nem az eseteid . Nincs rajtad teher, mert úgysem akarsz tőlük semmit, viszont tanulhatsz a női kommunikációról, tudsz gyakorolni.

4.Öltözködés, tisztaság legyen alap.

Persze, ezek a dolgok nem jelentenek azonnali sikert, de kiindulási pontnak jók lehetnek.

2021. márc. 29. 19:20
 32/39 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésedben a válasz: fiú, tehát nem FÉRFI, így nagybetűvel. Amíg nincs ez egészséges önértékelése, önbizalma, nem próbál és tesz olyan dolgokat, amelyektől jobb és több lehet, addig... nos sugározni fog róla, hogy egy vesztes, akinek tényleg nem jár a szex, a csajok érdeklődése...

Magam is ilyen voltam, és néha rámtör ez az érzés... De megtanultam ezt kezelni és a férfiasságm értékét nem az határozza meg, hogy hány csajt (nem) sikerült az elmúlt 6 hónapban meg(nem) fektetni. Hanem az, hogy viselem ezt, milyen előnyt tudok akár ebből kihozni, akár nem rágörcsölni a szex-témára feleslegesen.

2021. márc. 29. 19:26
 33/39 A kérdező kommentje:
Soha nem lesz barátnőm. :'-( Félek kezdeményezni, mert csúnya, undorító, unintelligens hülye vagyok.
2021. márc. 29. 21:47
 34/39 anonim ***** válasza:
96%
Így tényleg nem is, mert 1. nem teszel érte semmit, 2. senkit nem fogsz nyavalygással megkapni
2021. márc. 29. 22:01
 35/39 anonim ***** válasza:
95%
Ha lenne egy kis önbizalmad, akkor mernél kezdeményezni.
2021. márc. 30. 11:30
 36/39 A kérdező kommentje:
De nincs.
2021. márc. 30. 21:17
 37/39 anonim ***** válasza:
96%
És szerinted mi a megoldás? :D Ülni és várni, hátha hoz neked a Jézuska? Vagy minden csajnak elsírni, hogy te milyen egy nyomorult utolsó lúzer vagy?
2021. márc. 30. 21:20
 38/39 anonim válasza:
92%

Engem lányként például pont ez a hozzáállás zavar. Többen írtak már rám úgy, vagy éppen panaszolták el azt, hogy nekik sose lesz senkijük, nem kellenek senkinek, különböző okokat felsorolva. És ezt alapból nem tudják hová rakni a lányok, mert nem tudják mit kéne most ezzel kezdeniük, másrészről valljuk be, nem is túl vonzó. Én azt tudom tanácsolni, hogy próbálj megnyugodni, elengedni ezt a görcsös ragaszkodást egy barátnőhöz. Próbáld lazábban venni a dolgokat, és ne azon kattogj állandóan, hogy úgyse lesz. Lesz az, csak türelem és nyugalom. Remélem ezzel valamennyire tudtam segíteni.

17/l

2021. márc. 31. 02:04
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszi! :-))
2021. márc. 31. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!