Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek viszont?
Figyelt kérdés
Semmi másra nem vágytam, csak hogy szeressenek. Mindent beleadtam a kapcsolatba, de hiába😞 Nem értem, hogy miért történik meg velem már másodjára😶2021. márc. 25. 22:22
1/7 anonim válasza:
Hát figyelj, sajnos egy kapcsolathoz 2 fél kell ugye. Na ezért keress, akivel valósan kirakjátok azt az egészet. Nem a te hibád ez eddig, egyszerűen nekik más az ízlésük, másra vágynak. Fel a fejjel!
2/7 Stargate fan válasza:
Wow egy pillanatra azt hittem, hogy én írtam ki ezt a kérdést, mert ugyanez történt most nemrég velem és ugyanúgy másodjára.
Egyedül vittem a hátamon a kapcsolatot az utolsó 2 hónapban. Szomorú vége lett.
3/7 anonim válasza:
Lesz jobb, sajnos a másik fél csak a külvilágnak szerzett téged és nem magának..
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a mindent beleadtál egy kicsit sok volt a másik számára és rátelepedést érzett emiatt?
De nagy eséllyel csak nem a megfelelő partnereket találd meg. Azért 1-2 rossz választás még nem a világ vége. ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!❤
Nem voltam túl sok, csak törődtem vele. Jobban, mint ő velem. Ezt ő is beismerte😅
2021. márc. 26. 18:03
6/7 anonim válasza:
#5 Ehhez viszont jobb, ha hozzászoksz. A legjobb szándék mellett is mindig lesz egy fél, aki egy kicsit többet ad bele a kapcsolata. Persze ez az évek alatt jellemzően mindig változik is. :)
7/7 anonim válasza:
Mert nem szerelem volt, de a te részedről sem mert aránylag nem érintett annyira mélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!