Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mondanátok érveket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mondanátok érveket amellett, hogy miért jó szinglinek lenni? 24/L

Figyelt kérdés
Még sose volt párkapcsolatom, és kíváncsi vagyok egy olyan lány szemszögéből nézve a szingli életet, akinek volt kapcsolata, de újra egyedül van, és élvezi az egyedüllétet. Szóval, akivel szakítottak, vagy aki szakított a párjával, és boldog, hogy újra szingli, miért jó érzés, hogy újra egyedül vagy? :)

2021. márc. 25. 20:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
Nincsenek jó érvek! Ha találsz egy olyan embert akivel boldog vagy akkor nem is akarsz a szingliségre gondolni ha rossz kapcsolatod volt lesz akkor jobbnak tűnik a szingliség mert az mindig jobb! Ez nagyon helyzet függő szerintem!
2021. márc. 26. 09:43
 22/30 oneswfanboy ***** válasza:
43%
A 4-es válaszoló egy igazi latin lover vagyis baszógép :D :D De viccet félretérve, bocs ezt nem lehetett kihagynom. "Sokáig nem fog még kelleni egy társ, vannak céljaim, amiben nincs helye" Ezt írtad, én értem, hogy így gondolod, de egyszer csak úgy is rájössz, hogy rohadt szar érzés egyedül lenni és kellene egy társ akivel mindig együtt vagy és akire számíthatsz az életben. Meg írtad, hogy a környezetedben az tapasztaltad, hogy sok a gázos pasi, megnyugtatlak, hogy a nőkből is van ilyen szép számmal. Persze vannak kivételek, mint mindig. 27 éves pasi voltam aki csak a véleményét írta le, ha nem tetszik nyugodtan pontoz le nem nagyon érdekel, elég szókimondó vagyok ami a szívemen az a számon.
2021. márc. 26. 13:04
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"aki fűvel-fával kefélget"

Azt promiszkuitásnak hívják.

A ribi/utcalány/összes többi szitokszó az a fizetős. Ha nem kér anyagi javakat, akkor nem az!

2021. márc. 26. 13:19
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
23, úgy gondolom hogy ez inkább csak morális mentegetésnek tűnik
2021. márc. 26. 15:16
 25/30 anonim ***** válasza:

"Magát kihívóan kellető (nő), aki könnyen kapható egy felelőtlen nemi kapcsolatra."

"Nemileg erkölcstelen (nő), aki becstelen, kicsapongó, buja életű személy"

2021. márc. 26. 15:21
 26/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem aztán tök mindegy ki milyen, vagy mit csinál.
2021. márc. 26. 15:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az a legjobb benne,hogy nem dirigál senki a magam ura vagyok,azt csinálok amit akarok úgy ahogy akarom,nem kell senkihez alkalmazkodnom,elviselni a hülyeségeit,kevesebb stressz ér emiatt.

Télen pedig nem muszáj borotválkoznom mert úgy sem látja senki,ha szingli vagyok végképp nem,végtelen kényelem 😃

2021. márc. 26. 15:30
 28/30 oneswfanboy ***** válasza:
100%
A 21-es válaszolót nem értem miért pontoztátok le ennyire, van igazság amit ír, neki ez a véleménye. Mindenkinek joga van, hogy kimondja a véleményét ez a demokrácia ennyi.. Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar, ha valaki a szinglilétet akarja élvezni huzamosabb ideig akkor egészségére, nincs ezzel semmi baj, az ő dolga. Senki másnak nincs beleszólása ebbe ennyi az egész.
2021. márc. 26. 15:42
 29/30 anonim ***** válasza:
hát ennyi idősen ha nem volt , egy nyomott kis stréber lehetsz aki a tini korát pár könyv meg lecke miatt hagyta elúszni.. Nem tudod mit hagytál ki !
2021. márc. 26. 23:40
 30/30 A kérdező kommentje:
#29 nagyon tévedsz te kis drágaság :*
2021. márc. 27. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!