Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, inkább nagy mellek de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, inkább nagy mellek de kis popsi vagy Nagy popsi de kicsi mellek?

Figyelt kérdés

Inkább melyiket választanátok? kort is írjatok.

17/L

2021. márc. 25. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most azért kellett lepontozni, mert szeretem a melleim? Vagy csak láthatatlanba sem voltam szimpi? Xd
2021. márc. 25. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Ne keress logikát bennük, nem fogsz találni xd Nem tudom, miért ne lennél szimpi látatlanban, nekem inkább vagy szimpi, mint az ellenkezője :) Kicsit tudtam javítani a százalékodon, de úgy tűnik, egyedül nem voltam elég hozzá :c

9-es voltam amúgy

2021. márc. 25. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
A szándék megvolt. Azért köszi, visszament :)
2021. márc. 25. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ideál nekem az ha mindkettő átlagos méretű. Se nem kicsi, de nagy sem. De ha nem pont így alakul nem fog érdekelni, mert szerintem az összképet kell nézni.
2021. márc. 25. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a nagy mell és a kissebb formás popsi tetszik.
2021. márc. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!