Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, inkább nagy mellek de kis popsi vagy Nagy popsi de kicsi mellek?
Figyelt kérdés
Inkább melyiket választanátok? kort is írjatok.
17/L
2021. márc. 25. 16:51
A kérdező szavazást indított:
Nagy mellek, de kis popsi
Nagy popsi, de kicsi mellek
44 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nekem kis lapos fenekem van, testemhez képest nagy mellel.
Jobban örülnék neki ha fordítva lenne.
2/15 A kérdező kommentje:
Simán írhattam volna, 20at is,de őszinte vagyok, ezert 17et írtam.
2021. márc. 25. 16:56
3/15 anonim válasza:
Nagy vagy közepes mellek, kicsi de formás fenék.
4/15 anonim válasza:
#2 Látom nem tudsz olvasni:16 évet ír az oldal erre a kategóriára,de amúgy nem ez volt a kérdés........
5/15 anonim válasza:
A nagy popsi fontosabb mint a nagy mellek.
Férfiként mondom hogy úgy 3 ból 4 nek ismerösi körömböl fontosabb a formás nagy popsi mint a nagy mell
6/15 anonim válasza:
6: Ezt jó tudni, mert a fenekem rendben van, de a melleim elég kicsik és ezért kevés az önbizalmam is.
Én a nagy mell kis popsira szavaztam, mert az kéne ami nincs, ez már csak így megy.
7/15 anonim válasza:
7-es
A kis mellet nagyon sokan szeretjük...
8/15 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint az első de nekem tetszik a nagy mellem és szeretem is. :)
9/15 anonim válasza:
8-assal kell egyetértenem, nekem kifejezetten a kisebb mell jön be, a nagyon nagy egyenesen nem tetszik, de senkit sem ez határoz meg, első helyen mindig a belső és csak utána a külsőségek (hangozzon ez akármilyen közhelyesen is, szerintem így van) 22/F
10/15 anonim válasza:
Igen én sem szeretem a nagy melleket, de engem nem a külső érdekel elsősorban hanem a belső értékek és hogy mennyire tudok szót érteni az adott lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!