Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrálnak a 170cm “alacsony” vagy az alatti pasik?😅😅
Én 167 cm vagyok és nem egyszer volt olyan,hogy velem egy magas/ nálam alacsonyabb palik akartak felszedni. Nyílván nem fogok ilyennel összejönni. Volt olyan is,hogy tőlem egy kicsivel magasabb palika próbálkozott, de magassarkút nem tudtam volna felvenni meghát megvédeni se tudott volna 😅😅
Valamièrt frusztrációt érzek irántuk, ccsak én vagyok ezzel így ?
17/l
Kerdezo, kihagytal egy szot, helyesen ugy van hogy menjél csaje haza magadnak*
GáspárLaciForever
Amugy en jot derulok a gyenge valaszaidon, no offense de ha latod hogy a tobbseg nincs veled egy velemenyen akkor altalaban leulsz es csondben maradsz, foleg ilyen hulyeseggel kapcsolatban
És az a baj hogy elég sok ilyen lány van akiknek a magasság a mérvadó(Van aki egyszerűbben van aki ilyen egoista módon fejezi ki mint például a kérdező)és nem is értem hogy ha a pasik ilyenkor nem akadhatnak ki,akkor a lányok miért akadnak ki akkor ha a srác nem jön össze egy vékony vagy éppen egy husis lánnyal?
Egyből jön az a duma hogy a srácoknak csak a külső számít és hogy #bodyshame....
18L
Ha én teszek az ellen,hogy dagadt legyek akkor a pasiknak se megengedett szerintem,hogy ne adjanak magukra és ilyenek legyenek 😅😅
Én heti 4x edzek,hogy sovány legyek, nem tudom mi abban a nagy kérés ,hogy magas legyen valaki de oke.. kibeszélni kitudjátok az embert
És mégis hogy tehet valaki az ellen, hogy ne legyen alacsony? :D Hordjon magassarkút? Ezt nem gondoltad komolyan te se.
Ezt meg még egyszer elmondom akkor: nem az a nagy kérés, hogy magas legyen a pasi, tőlem aztán olyat választasz, amilyet akarsz, DE el ne küldd már az anyjába azt, aki "nem elég" magas
'Ha én teszek az ellen,hogy dagadt legyek" <-> 'nem tudom mi abban a nagy kérés ,hogy magas legyen valaki" szimplán annyi hogy valamin nem lehet változtatni.
És itt nincs semmi fajta kibeszélés elvégre neked mondjuk szemtől szembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!