Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem frusztrálnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem frusztrálnak a 170cm “alacsony” vagy az alatti pasik?😅😅

Figyelt kérdés

Én 167 cm vagyok és nem egyszer volt olyan,hogy velem egy magas/ nálam alacsonyabb palik akartak felszedni. Nyílván nem fogok ilyennel összejönni. Volt olyan is,hogy tőlem egy kicsivel magasabb palika próbálkozott, de magassarkút nem tudtam volna felvenni meghát megvédeni se tudott volna 😅😅

Valamièrt frusztrációt érzek irántuk, ccsak én vagyok ezzel így ?

17/l

2021. márc. 25. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 Stargate fan ***** válasza:
91%
Vannak bajok...
2021. márc. 25. 15:00
 2/64 anonim ***** válasza:
34%
Én sem jönnék össze nálam alacsonyabb fiúval, nincs ezzel semmi baj.
2021. márc. 25. 15:02
 3/64 A kérdező kommentje:

Na vègre valaki, #2 es te hány cm vagy ?

Én még egymagassal se xd olyan mintha a testvérem lenne egy 170 cm pasi

2021. márc. 25. 15:06
 4/64 A kérdező kommentje:
Ja igen privatot nem kerek sracok hiaba irtatok bocsi, de nem ismerkedem.
2021. márc. 25. 15:06
 5/64 anonim ***** válasza:
85%

xD

Lolllll

Hat szerintem fura ha frusztrál, meg ha nálad picit alacsonyabb/ veled egy magas a pali akkor "nyilván" egyből lapát.. ..szép..

Am, szerintem hülyeség, mert ez ilyen külsőséges dolog, komolyan a magassága miatt ítélsz meg valakit, és esélyt se adsz a dolognak? Gondolom sokat számít neked hogy mások mit gondolnának ha megjelennél a nálad picit alacsonyabb paliddal, de megsúgom hogy az érettebbek/normálisak ezzel nem foglalkoznak..

2021. márc. 25. 15:09
 6/64 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésed így elég degradáló az alacsonyabb férfiakkal szemben, akik nem tehetnek arról,milyenek az adottságaik. Ezen nem lehet változtatni,mint pl.a testsúlyon. Én ugyan alacsony nő vagyok (158 cm),én is jobban vonzódtam a magas (180 vagy afeletti)férfiakhoz,a férjem 190 cm. De ezt diszkréten illik kezelni,tehát ha elutasítasz egy pasit akkor nem azt kell mondani,hogy azért mert alacsony. Szerintem te sem örülnél,ha pl.kis melled lenne és deszkának hívnának a fiúk,vagy épp tejcsárdának ha nagy a melled. Szóval ez is bodyshaming, csak erre nem ugrik senki,bezzeg ha a csajokat gúnyolják,rögtön s.ggfejek a pasik. Mondom ezt nőként. De saját bőrömön tapasztaltam már mennyire sz.rul tud esni,ha a külsőd miatt bántanak. Szerencsére az ember kinövi idővel,hogy komolyan vegye ezeket a sértéseket de tizenévesen nagyon tud fájni.
2021. márc. 25. 15:16
 7/64 anonim ***** válasza:
82%
Amikor a porbaf*ngo kishejcegno azt kepzeli, hogy o mar valaki es 'nyilvan nem fog osszejonni' egy nala par centivel magasabb sraccal se mer' hat megiscsak es kulonben is, o ennel csakis jobbat erdemel... Aztan 35 evesen a Tinderen nyavog, hogy jaaaaaj o nem kell senkinek es jaaaaj soseleszpasija, jaaaj a macskaval fog megoregedni... Hat, edd meg amit foztel, nyafika.
2021. márc. 25. 15:16
 8/64 anonim ***** válasza:
86%
Ego az van :D más nagyon nem igen...
2021. márc. 25. 15:19
 9/64 anonim ***** válasza:
65%
Lehet azért zavar mert ha egy férfi magas akkor nagyobb biztonságérzetet nyújt és náluk ez nincs meg. Engem fiú létemre nem zavar
2021. márc. 25. 15:24
 10/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz alacsonyabb pasit, a te dolgod. De ha még frusztál is, meg ilyen magától értetődőnek veszed hogy "nyilván nem fogok ilyennel összejönni", az semmiképp sem egészséges gondolkodásra és érzelmi világra utal.
2021. márc. 25. 15:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!