Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek (szerintem) tetszem, akkor amikor "szemezünk(?)" miért csak bámul és nem mosolyog soha? Én vagyok a lány
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 19:44
11/16 anonim válasza:
#9 Napersze. Rajtad meg felemás zokni van és ittál ma már kávét.
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell mosolyognia. Ha én szemezek egy fiúval, a nevemet is elfelejtem zavaromban, odáig már el se jutok, hogy lehet, hogy mosolyognom is kéne. Csak mereven bámulok. Vagy ha esetleg mégis eszembe jut, hogy valamit csináljak, akkor se merem megtenni. Mondjuk én lány vagyok nem fiú.
Próbálj te kicsikarni belőle valamilyen reakciót. Ha legközelebb észre veszed, hogy figyel, nézz rá kérdőn, vagy mosolyogj rá, kacsints, amit szeretnél, és nézd meg, mit reagál rá!
14/16 anonim válasza:
Én általában akkor mosolygok rá, ha ismerem vagy beszélgetés kozben
15/16 anonim válasza:
Szóval nem mindenki mosolygós típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!