Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért viselkedik így?
Tegnap délben bejelöltem a fiút snapchaten, aki tetszik másfél éve. Még soha nem beszéltünk, mert nem egy osztályba járunk, csak egy suliba. Első félévben elég sokat nézett elég hosszasan. Nem hiszem hogy tudja hogy hogy hívnak, mivel ugye nem egy osztályba járunk. De mi van ha igen? És ha tudja a nevem, akkor miért nem jelöl vissza?
Van egy ikertesója. És ma ahogy végeztünk a sulival(egyszerre velük) előrébb voltak mint mi(meg kell kerülni valamiért a sulit, s hátul kell kimenni) s egyszer a tesója hátrafordult s meglátott minket(addig nem) s utána mind forgolódott hátra, aztán megálltak egyszer valamiért, ő is meglátott, s utána már ő is forgolódott hátra végig. Ezt miért? Direkt nem jelöl vissza szerintetek, vagy mi van ilyenkor? Tudja, hogy én vagyok az, aki bejelölte?
Nyelvi akadály van akkor?
Mondjuk akkor is közelítene feléd valahogy, ha bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!