Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító mikor így látja magát egy fiú?
Közel kerültök egy fiúhoz és ő elmondja nektek hogy mennyire nincs megelégedve magával, és mennyire nincs önbizalma stb.
Ez visszataszító?
Nem az, én is lány létemre ilyen voltam/vagyok. Régebben nagyon nem szerettem magam, azóta dolgoztam rajta és mostmár bár nem tökéletes és van még hová fejlődnöm, de sokkal jobban szeretem és elfogadom magam. Biztosan megpróbálnék segíteni neki, és remélném, hogy elhinné nekem, hogy többet ér mint gondolja, és meg is próbálna szépen lassan ő is fejlődni.
Ami a nagyon fontos. Egy párkapcsolatban, egy őszinte, szerető, jól működő párkapcsolatban lehet hogy nem vagy tökéletes, de a párod úgy szeret ahogy vagy, szóval nincs miért aggódnod. Ő úgy lát tökéletesnek ahogy vagy, a kisebb nagyobb hibáddal együtt.
Nem tudnék hosszu távon nagyon vonzodni hozzá mert lerombolja a szerelmi illuziot ha valaki mindig panaszkodik, bizonytalan..
Lehet párszor kiprobálnám aztán elmulna a szerelmem. Viszont meghallgatnám és probálnék segiteni, persze. De nem a végtalenségig.
Elöször magadon kell dolgozz, testeden és pszichéden, mint egy szobrász. És csak utána menj másokhoz kapcsolatokért. Ha már van egy egészséges önértékelésed. De beképzelt se legyél.
Viszont felfedni tul sok hibádat nem jo.
Az igazi gyenge pontjaidat ne fedd fel.
6os vagyok
Remélem nem bántottalak meg a válasszal.
Még hozzá tenném lehet hogy ami magadban nem tetszik, az másnak pont tetszeni fog benned. Nem tudhatod.
Aki nekem tetszik a kis hibáival egyutt tetszik!
Ne hivd fel a figyelmet a hibáidra hanem probáld megváltoztatni ami rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!