Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Nektek visszataszító,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Nektek visszataszító, ha egy lány sok férfival lefeküdt már?

Figyelt kérdés
Próbáltam komoly kapcsolatot létesíteni, de senkivel nem jött össze. Egyik pasim többször megütött, 2 megcsalt, egy pedig írásban szakított velem. Nagyon utálom a magányt, hosszútávon meg senki nem akar velem lenni, ezért gyakran lefekszem ismeretlenekkel, akiket az interneten szedek össze. Ha már komoly kapcsolatom nem lehet, akkor ez is jobb a semminél. Persze, ha jönne valaki, akivel jól alakulnának a dolgok, biztos nem csalnám meg.
2020. jan. 15. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Igen, és buta is vagy.
2020. jan. 15. 19:33
 2/14 A kérdező kommentje:
1# Miért is?
2020. jan. 15. 19:35
 3/14 anonim ***** válasza:
38%

Ilyen formában igen. Úgy értem, hogy ha neten "megismert" idegenekkel fekszel össze, ráadásul gyakran, akkor eléggé kiábrándulnék belőled. Igénytelenségnek tartanám.

Alapból nem lenne baj a sok férfi, de csak akkor ha az mondjuk sok rövidebb kapcsolatban történne vagy rendes szexkapcsolatban valakivel, stb.

4/14 anonim ***** válasza:
77%
Visszataszító. De inkább ijesztő, ha valaki mindig balfékekbe fut bele, mert az azt jelenti, hogy ő maga zűrös.
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Az a taszító, hogy tudom, hogy ameddig komollyá nem alakulna egy ilyen lánnyal a kapcsolat, addig lazán megtenné, hogy randi után megy másnak széttenni a lábát.
2020. jan. 15. 19:46
 6/14 anonim ***** válasza:
7%
Egyáltalán nem, fiatal vagy élvezd ki az életet majd lesz komoly kapcsolatod
2020. jan. 15. 19:47
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Ja.. elég gáz hogy sétálok a csajjal az utcán és mutogatnak rám hogy egy ribizlivel jöttem össze.
2020. jan. 15. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Engem abszolút nem. Az a férfi viszont miért számít menőnek aki sok csajjal fekszik le? Mi ez az elnyomása a nőknek? Férfiként írom.
2020. jan. 15. 21:14
 9/14 A kérdező kommentje:
7# Miért foglalkozol mások véleményével? Na meg... Eddig nem futottam össze azzal, akivel lefeküdtem, kb mindenki más városban lakik, mint én.
2020. jan. 15. 22:08
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
szerintem egyatalan nem:D
2020. jan. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!