Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Nektek visszataszító,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Nektek visszataszító, ha egy lány sok férfival lefeküdt már?

Figyelt kérdés
Próbáltam komoly kapcsolatot létesíteni, de senkivel nem jött össze. Egyik pasim többször megütött, 2 megcsalt, egy pedig írásban szakított velem. Nagyon utálom a magányt, hosszútávon meg senki nem akar velem lenni, ezért gyakran lefekszem ismeretlenekkel, akiket az interneten szedek össze. Ha már komoly kapcsolatom nem lehet, akkor ez is jobb a semminél. Persze, ha jönne valaki, akivel jól alakulnának a dolgok, biztos nem csalnám meg.
2020. jan. 15. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Kitudja mit kaptál már el ezektől. Elég taszító belegondolni, hogy akivel össze jönnék éppen az bárkinek adta magát és csak ilyen netes lúzereknek, de azoknak is lehetett valami baja, ha csak 1 menetesek voltak. Szerintem sokkot kapnék és engem se látnál többet.
2020. jan. 16. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Miért lenne visszataszító?
2020. jan. 16. 05:00
 13/14 anonim válasza:
20%
Egyáltalán nem visszataszító. Sőt, a több tapasztalat miatt valószínűleg jobb vele a szex, mert ismeri a saját testét, tudja hogyan jó neki, kevésbé gátlásos.
2020. jan. 16. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Az 5-ös válaszolóval értek egyet. Miközben keresed az "igazit" mellette elmész a másikkal akinek csak arra kellesz. És igen, ha mindig ennyire melléfogsz akkor valószínűleg lehet veled is valami probléma fejben.
2020. jan. 16. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!