Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 16-8 éves biszex vagy leszbikus lányokkal ismerkedni?
Jómagam 17bi lány vagyok, és egyszerűen nem sikerül rájönöm...
Nem feltétlen randizás céljából csak beszélgetni is szívesen beszélgetnék bárkivel. Bács-Kiskun megyében élek ha ez esetleg számít. Csak itt ilyen kihalt a helyzet? Ha van kedved írj nyugodtan, beszélhetünk instán vagy snapen <3
Például itt is lehet
Nekem is írhatsz ha van kedved :)
17L
szerintem leginkább a környezetedben, suli, barátok, barátok haverjai stb. elég sok bi lány van egyébként, fôleg 15 éves kortól. a legnagyobb baj az, hogy sokan csak “divatból azok”, mert pl: egyszer vonzónak találtak egy lányt, és hopp; máris biszexuálisok...
én már futottam így bele kapcsolatba, és közben derült ki, hogy a lány nem is gondolta komolyan ezt az egészet :))
egyébként tinder/ yubo-n nagyon jól és könnyen lehet ismerôsöket találni, esetleg tiktokon is (bár annak nem ez az elsôdleges cêlja).
A tinder sajnos letiltott mert valaki jelentett hogy nem vagyok 18 :(
Azért köszi a válaszokat
Nekm is irhatsz, ha szeretnel.
17/l
Nekem is írhatsz, ha gondolod :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!