Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Adott egy lány aki már nagyon nagyon rég tetszik nektek. Még nem beszéltetek vele egyszer sem, csak egy suliba jártok. De összejöttetek egy másikkal és nem tudjátok hogy az első lány hogy érez. Most pedig a semmiből egy év után rátok mosolyog, meg rátok köszön. Pedig addig semmi jel nem volt. Inkább fiúk válaszait várom, de akárki írhat. Lépnétek az első felé, mert már rég tetszik vagy maradnátok a másodikkal?
2021. márc. 14. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Második,mivel eléggé egyértelmű jelet adott a mosollyal,köszönéssel,az elsőnél nagyobb a pofáraesés esélye.
2021. márc. 14. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Az első adta ezeket a jeleket. A másodikkal pedig már együtt vagy
2021. márc. 14. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Lányt ne hagyd el akkor,mostmár így értem. De ha ilyen gondolataid vannak,ezen gondolkozol akkor viszont az se mondható jónak akivel együttvagy.
2021. márc. 14. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Együtt vagyok valakivel(nyilván szerelemből) akkor nem fogom elhagyni egy mosoly miatt...

Minden héten párt cserélnék akkor...

2021. márc. 14. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Harmadik.

Az elsőt csak zavarja, hogy összejöttél mással.

A másodikat nem szereted, ha ilyeneken gondolkodsz.

2021. márc. 14. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy erről lenne szó. Mert az első is érzett valamit mert a barátaim mondták hogy volt amikor idenézett. (Amikor még nem voltam együtt senkivel)
2021. márc. 14. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!