Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés az hogyha megkérem a barátnőmet hogy ne járjon bulizni?
Én sem járok.
És ne a mostani helyzetre gondoljatok tudom hogy nem lehet most.
Igen, hatalmas kérés. Persze ha a lány amúgy sem bulizós, akkor nem jelent sokat, de ha szeret bulizni, akkor ez már ok a szakításra.
Te mit szeretsz csinálni? Ha mondjuk focizol szívesen, akkor képzeld el, hogy a barátnőd megkér, hogy ne focizz. Ez kb. ugyanolyan lenne.
Attól függ, milyen gyakran, milyen emberekkel, milyen helyekre jár bulizni, és ott hogy viselkedik...
Ha heti szinten (vagy hetente többször) fullosan kirittyentve szétcsapja magát valami aljas helyen, egy rakás hülyegyerekkel táncolgatva, ölelkezve, stb., akkor jogos, ha ezt nem nézed jó szemmel, én sem viselném el.
Ha viszont havi 1-2 alkalommal elmegy a barátnőivel beülni valahova, megisznak 1-2 rozét, beszélgetnek, egymással táncolnak, aztán relatíve emberi időben, emberi állapotban hazaér, azzal szerintem nincs gond, aki ilyen típus, annak erre van igénye, és nem lesz jó vége, ha el akarod tiltani tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!