Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent egy pasinál, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy pasinál, hogy majd beszélünk?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha a párod,akkor azt jelenti hogy majd megbeszélitek.Viszont ha akkor ismerted meg és lefeküdtetek,és távozáskor mondja ezt,az azt jelenti hogy soha többé nem látod.
2021. márc. 13. 07:46
 12/12 anonim ***** válasza:
6%
csaj vagyok, de regebben sokszor hasznaltam ezt mikor valakire nem feltétlen voltam kivancsi megsem akartam veletlenul sem megbantani. de azt is jelentheti persze hogy most nem er ra vagy gondolom ebben a helyzetben ment aludni, valahogy el kell koszonnie:)
2021. márc. 13. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!