Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
A pasimnak van egy lánybarátja, akinek már egyébként be is mutatott. Viszont mesélte, hogy ők régebben kavartak, végül nem lett belőle semmi, de attól ugyanúgy barátok maradtak...Bármit kér a lány már rögtön ugrik...és engem ez zavar.2021. márc. 10. 18:25
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor ki nem aggódik?
Ezzel csak játszik a kapcsolatotokkal.
figyelj,hívd fel és mond el hogy zavar téged.. De ha akar amúgy úgyis fog vele beszélgetni,vagy kérdezd meg miért viselkedik igy.
3/8 anonim válasza:
Paliként mondom hogy van okod xd
4/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a lánynak most barátnője vanxd
2021. márc. 10. 18:48
5/8 anonim válasza:
Kapus mellett is lehet gólt lőni
6/8 anonim válasza:
Te nem én vagy véletlen? :D Kb. ugyanez a sztori...
7/8 anonim válasza:
Csajok, ne legyetek olyan pasival aki még barátkozik azzal a lánnyal akivel nem jött neki össze!
Az olyan fiú barátaim akik szerelmesek voltak belém bármikor a barátnőjük elé helyeztek. Talán egy eset volt, amikor nem.
Ti ismeritek őket, de én azért átgondolnám, hogy a fiúk nem lennének-e ezekkel a lány barátokkal, ha tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!