Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
A pasimnak van egy lánybarátja, akinek már egyébként be is mutatott. Viszont mesélte, hogy ők régebben kavartak, végül nem lett belőle semmi, de attól ugyanúgy barátok maradtak...Bármit kér a lány már rögtön ugrik...és engem ez zavar.
2021. márc. 10. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem terhes vagy.
2021. márc. 10. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor ki nem aggódik?

Ezzel csak játszik a kapcsolatotokkal.

figyelj,hívd fel és mond el hogy zavar téged.. De ha akar amúgy úgyis fog vele beszélgetni,vagy kérdezd meg miért viselkedik igy.

2021. márc. 10. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Paliként mondom hogy van okod xd
2021. márc. 10. 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a lánynak most barátnője vanxd
2021. márc. 10. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Kapus mellett is lehet gólt lőni
2021. márc. 10. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Te nem én vagy véletlen? :D Kb. ugyanez a sztori...
2021. márc. 10. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, ne legyetek olyan pasival aki még barátkozik azzal a lánnyal akivel nem jött neki össze!

Az olyan fiú barátaim akik szerelmesek voltak belém bármikor a barátnőjük elé helyeztek. Talán egy eset volt, amikor nem.

Ti ismeritek őket, de én azért átgondolnám, hogy a fiúk nem lennének-e ezekkel a lány barátokkal, ha tehetnék.

2021. márc. 12. 02:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7-es De ez fordítva is igaz.
2021. márc. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!